17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джендърщината и толерастията набират все по-голяма сила в световен мащаб,на път са да унищожат и най-популярната игра.

Добре, че се махнаха от Европа тия третополови нагличани.

Вирусът днес е във всичко!

Дано загубят и трите мача ,,на момиче"

В света има три вида основни раси европеидна, монголоидна и негроидна, за третата е забранено да се разговарят и назовава. ..

кракът ми не е стъпвал при тези издънки на цивилизацията и никога няма да стъпи там.За тях пакистанците са по ценностни от ервопейците. Толкоз. Повече внимание не заслужават

Политкоректният нацизъм в действие. Съборихме комунизма, за да ни го натресат наново с черни, геЕви и изостанал примитивен башибозук. То поне да бяха хубави и бели, а то черни и грозни..

Както е тръгнало ще трябва във всички езици по света да премахне думата черен, за да не стават недоразумения. Да се замени с "небял", за да се угоди на чернилките и либерастите. Имаше един стар виц: След края на апартейда в ЮАР боядисали всички хора в зелено, за да няма наранени душици. Един автобус закъсал на един баир и шофьорът се обърнал към пътниците: - Я, тъмнозелените да слезнат и да бутат!

Последния път, когато либерастите прекалиха с роболепието и налагаха чувство за вина и самоотрицание в хората, един чичко с мустак запали света. В момента сме поели по същия път, грешно е да се очаква различен резултат.

Ако хора от третата раса говорят. Ако някой от първата раса ги спомене - това е расизъм! Нищо, че например източноевропейците не сме имали колонии и не сме търгували с роби. Е ако някой от трета раса каже белчо или млечко - това е ок :)

Заради комплексите на черните в САЩ и Англия, трябва да променят езиковата култура на романските и славянските езици. Сега думата черно и производните им пречи, после ще е друго.

Яко!

с тия ""расистки истории "". Навремето, когато нямало чак такава борба с расизма, Стоичков бил призован от УЕФА да се извини на Марсел Десаи за това, че го бил нарекъл негър. Стоичков казал, че няма проблем да се извини стига Десаи да докаже, че не е негър.

Тия не са малоумни, тия са покъртително малоумни. Прекрасна страна с кошмарен народ. Какво се чудите, след като забраниха излъчванията на епизодите на Бени Хил заради дискриминацията в тях...

"This hit, the ice cold, Michelle Pfeiffer that white gold..." Но няма проблем, щом го пее черничък

А за расизма на тъмнокожите спрямо нас никоѝ не говори.Вече малцинствата от всякакъв тип имат повече права от мнозинството.Всеки от тях се чувства ощетен и обиден от нас.Какво съм виновен аз,че маѝка му и природата са го направели различен от мен.Аз не ги мразя ,но не желая да ми прехвърлят вината за това,че са различни.

И един епизод от Фолти Тауърс (първата и единствена комедия без отрицателна критика) забраниха. Един от героите нарича "западните индийци" черни.

Сматайте за какви инфантили иде реч. 20.04.2020 Бестселърът „Десет малки негърчета” от Агата Кристи излиза днес в продажба във Франция с ново заглавие. Романът вече се казва „Те бяха десет”, предаде БТА. Решението да бъде сменено заглавието е взето от правнука на писателката Джеймс Причард. „Десет малки негърчета” е любимата книга на почитателите на Агата Кристи Думата негър, която в оригинала се появява 74 пъти, е пропусната изцяло в новия превод на Жерар дьо Шерже. „Когато е написана книгата, езикът е бил различен и са използвани думи, които днес вече са забравени”

Да добавя... Оригиналното заглавие е „Ten Little Niggers". В много държави заглавието на романа е променено. В САЩ то е „Не остана никой" от няколко десетилетия. Островът, където се развива действието, от Негърски е преименуван на Войнишки.

:))) За Хелоуин малко негърче решило да си боядиса лицето с бяла боя и да се прави на призрак. Но щото "станал бял" го набили приятелите му. Оплакало се на по-големия си брат, но и той го набил. Оплакало се от брат си на баща си, но и той го напердашил. Седнало негърчето на тротоара и си мисли: Баси, от половин час съм бял, а вече станах расист и мразя негрите!

:)))

Голями глупости. Та те са приятели. Никой не се обижда. Ами ако са семейство? Стига с тези либерални глупости. Нека да се даде определение за расизъм.

А вие се подигравате на "конспираторите", че ни чака 1984 ....

А защо няма ответни мерки, когато се използва думата "бял" ???? Защо се натъртва на цвета на кожата, ама не е проблем, ако е бял ????? На черния не можеш да му кажеш черен, трябва да му кажеш АФРОАМЕРИКАНЕЦ. А как наричаме черните в Европа ???? Цветнокожи ? Това не е ли обида също? Ми и бялото е цвят бе. И аз съм цветнокож бе да му се невиди. Такова, на Мъск що не му викате АФРОАМЕРИКАНЕЦ, след като е от ЮАР и има и канадско и американско гражданство?

И като ги премахнат как ще уточним цвета. Същата простотия както с румънския рефер. Казал му негро (черен) на румънски за да уточни цвета на кожата. По тази логика и английския съветник или депутат(не си спомням) Фанети Мазакура да си смени името. Звучи ми обидно на български.

За общество формирало БВП на Великобритания до началото на 20-ти век основно от търговията с роби е малко пресилено да налагат езикови промени в отношенията между приятели! Във Бристол още може да се видят клетките за негри на пристанището! Там е било тържището "на едро"!

Черните в Европа - афроевропейци. Така ще им викаме. После всичко след афро- ще стане и обидно.

Защо пък АФРОАМЕРИКАНЕЦ...Ако живее в Европа вероятно по-правилно е ЕВРОАФРИКАНЕЦ?!? Не ли?

Ситуация - Да речем си счупя педала на колелото. Отивам да ми го сменят в магазина или велоатилието и викам "Искам да сменя педала", някой го записва и публикува. И после сеир, доказваш, че нямаш сестра, якоооо :). Малоумнци.Хората са казали, прекален светец и Богу не е драг.

В Европа се шири същата простотия.

Да не копираме всичко от американците. ЕВРОПРИМАТ ми звучи достатъчно либерално

Много жалко, че няма да доживея да видя черен крал на ОБЕДИНЕНОТО кралство... А така ми се иска.

"Най-забавното" в подобни истории е, че насила правят расисти дори и хора като нас - българите, които винаги сме били доста толерантни (негър в българския език никога не е било обидна дума). А "най-парадоксалното" е, че в САЩ и при тези от Малкия Пакистан на Острова негър е обида, а черен - не е. Защото негър идва он испански и означава точно черен...

Колеги, дъното е ударено и се копае усилено надолу. Тежко ни и горко на белите хора.

Ч.Н.Г, за много години на всички. бъдете предимно здрави и будни. защото човек може да е грозен, но ако е тъп от полиране на мозъка - това вече е е за цял живот. виждам, как република нигер в африка все повече се доближава до насилствена смяна на името.. :-)))

Българска енциклопедия от 1936 от Данчов и Данчов, том втори, стр.1068: негър -човек от черната раса. Толкова по въпроса.

Можеш да му кажеш черен, не е проблем. Той си е черен. Тъмнокож, бурия, кюнец, чернилка, цветнокож,... Не можеш негър. Войната е срещу точно тази дума.

Тази страна това се превежда черничък, децата се обръщат така и няма нищо расистко. Расистко е само в главите на боклуците с лгбт отклонения които за съжаление взеха да доминират над нормалните.

Ма, много широко скроени тези българи, бре! Гяурчетата също не е обидно в едно село в Турция. Тука какво всички сте се захващали за сабията, като го чуете? :)

Думичката негро означава черно на няколко езика. Просто някакви африкански неграмотните са решили, че е расистка. По същия начин могат да забранят думата индианец като расистка. Но не го правят, защо едното да е расистко, а другото не?

Ами не съм чул такъв термин в обществото. Само афроамериканец. Да. Знам че го има като определение. Както има и евроамериканец ама им викат бели.. На афроамериканците не можеш да им кажем черни

Аман от тези негри бе! Те подобни нашите цигани! Вено недооценени, вечно недоразбрани Аман от аутсайдери

Никога не съм си представял такава извратеност на запад.Че те сигурно определят ,кога и как да се чукат младите.Ай щи е.а и запада.