17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо споменавате името на Русия?!?!!? Нали бяха наказани и никой няма право да казва името на тази пропита с допинг държава?!?!

Как успяха тези изроди от такива хора и професионалисти да направят мутри?

И да споменавате, и да не споменавате, такава държава не съществува от 1917, всичко останало са лъжи на изроди, които си прикриват престъпленията зад великото име на велика държава. Последният руски цар капитулира пред Япония и абдикира за да си запази народа, а съветският му наследник хвърля всичко живо срещу най-могъщата армия за времето си, и избива милиони, за концлагерите им да споменавам ли. Кой държавник постъпва така с народа си? ЮКой експериментира със спортистите си? Кой държи народа си в изолация, дезинфомация и бедност? Извод, Русия не се управлява от руснаци, а и отдавна не е населена преобладаващо с руснаци.

Е, напишете й името правилно,де!

Моля като пишете статии малко да си правите проверка, както на правописа, така и на непроверените факти. Първо, да се научите да пишете фехтовка и второ това не е първи медал на олимпиада за фехтовачите на САЩ, а първи медал на олимпиада на женската рапира на САЩ. Има огромна разлика.

Тъй тъй и Курилите викаш японски хахахахааааа...смешник

Дано утре имаме още медалисти

Кой точно може да ми забрани да споменавам която и държава да е ??? Потресох се от подобно нелепо и фашистко решение...На мок и сателитните им курвите трябва да се напомни какво символизират олимпийските игри и какъв е духът на олимпиадите-МИР, спортмество, приятелство и единение , здрав дух и здраво тяло. Гнус ме е от подобни нацистки игри, дори по времето на Хитлер е било по-добре. Фашизъм и ограничение цари навсякъде, концлагер и диктатура. Най-добре е да бъдат спрени, това е гротеска на олимпийски игри. Съвсем друга беше атмосферата на европейското по футбол. Гнус ме е от мок, организаторите от япония, дори и от протестиращите.