Коментари - Втора българска победа: Вики Томова също продължава напред на "Уимбълдън" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор Димитров продължава напред в трети кръг, а нашето момиче нямаше тази възможност. А драскачите нека не се престарават толкова. Спортът не е като яденето. Не знам нито един от негативно коментиращите да имат успех в този спорт. Но с охота плюят от дивана.

Браво момиче!!! БРАВО!

Браво, страхотна!

2008 г. На 6 юли Григор Димитров печели шампионската титла на Уимбълдън при юношите, като на финала побеждава финландеца Хенри Континен с резултат 7 – 5, 6 – 3. Двамата са партньори в турнира по двойки, но се отказват от участие след победа в първи кръг. Победата в турнира на сингъл му гарантира уайлд кард за участие в Уимбълдън ‘ 2009 при мъжете. През септември става шампион и на Открито първенство на САЩ, побеждавайки на финала Девин Бритън с резултат 6 – 4, 6 – 3. След тази победа е № 1 в световната ранглиста за юноши.

и накрая едно голямо нищо

Що за глупости са писани в тая статия? Григор има повече от пет участия на Уимбълдън и доста повече от две победи.

Браво на Томова. Пожелавам й поне финал за да стане по-успешна от Григор. Нъл тъй ако изоставим стъкмистиката .

Доста яка гръцка има.

Браво, Вики! Бравооооо!

На естественият или изкуствен "интелект", който е писал тази статия, да припомним, че Григор Димитров има полуфинал на Уимбълдън! А иначе - страхотен успех на Вики Томова! Поздравления! Успех и в във втори кръг!

Б Р А В О !!!!!! Да мачкат наред !!! Това ни радва !

"Световната №99 спечели по един мач и в предишните си две участия на тук, а любопитен факт е, че за последните пет издания на "Уимбълдън", Вики Томова вече постигна трета победа в третото си участие, докато по-рано днес Григор постигна едва втора победа при петото свое участие." Интелигентен човек не вярвам да напише подобна глупост. Григор играе 3 от 5, тя е играла 2 от 3. Григор е класи над нея откъдето да го погледнеш. Редактори няма ли в този сайт?

Е голям успех, като сравняваш, все едно Григор да е на полуфинал, играчите не са виновни за капацитета си, тя постигна много повече от възможностите си, Григор винаги постига по малко отколкото може, адмирации и успех във втория кръг, не е невъзможно да я видим в трети

Като играч може да е класи над нея, но като характер е може би класи под нея

И когато му вземат 1 сет колко пъти взема мача, статистиците да кажат, когато Вики губи 1 сет, колко мача е спечелила

сладуранка!