Втора жена обвини Райън Гигс в побой

Проблемите за легендата на Манчестър Юнайтед продължават

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добър играч, но иначе нещастник като човек. Как може да имаш афера с жената на брат си? Отврат...

Доста тъпо от страна на Райън, обградил се е с използвачки. Имал връзка с жената на брад си но и жената на брат му е имала връзка с него. Защо само той да е виновен.

Защото мами собственият си брат и даже го е правил нарочно. Онази може да е откачена и да е имала скапан брак. Но брат си да лъжеш, при все, че си известен, богат, и можеш да имаш всички жени наоколо.? Тъпо парче е този. Не струва.

Всеки човек има и тъмна страна. На известните, тъмните страни стават известни. Това е.

оня цъкнал ти минус спи с жената на брат си.

2 шамара вече е пребиване, пък как стигнаха пребити до полицията, направо тексаското клане ряпа да яде. Гигс е пълен мръшляк, за това се занимава с тотални пръскалки

А в Перник жените се оплакват-„Моят не ме обича вече, спря да ме бие“!!!

Съгласен съм, за побой и/или тормоз над жена или приятелката си да има най-строги наказания. Но ми прави впечатление че след най-новите промени на законите тези обвинения нарастват лавинообразно и основно срещу богати и известни мъже и цялата работа ми намирисва повече на печалбарство. Та в тоя смисъл ако мъжът е виновен плаща, но ако всичко е инсценировка, мераклийката за бързи пари понася това наказание което е искала за мъжа. Справедливо е.

Никой на никого не може да посяга. Когато жена се оплаче от нещо, ама не везднага, а после друга, че и трета се присещат, хич не им е чиста работата и на тях. Хванали се с паралия, забъркан с куп женоря и може да се предположи от каква порода точно. Тва с брат му си е битов въпрос. Липса на ценности при единия, пък брат му да е помислил що за жена си е взел- Сигурен съм, че не е тякоя грозна, явно не е и много стока. Случил на брат, че и на жена.

Неее. Не е, че "тези обвинения нарастват лавинообразно и основно срещу богати и известни мъже ", просто за тях пишат и ти четеш. За останалите, никой не пише по медиите, защото никой не го интересува.

очевидно може щом 3 души не са харесали коментара ти

Не знам какво очакват жените около този човек. Грубиян си беше на терена, такъв е и в живота.

Започнете да работите у дома с Google! Това е най-добрата работа, която съм имал. Миналата сряда получих чисто ново BMW, откакто получих чек за $ 6474 през това - 4 седмици преди. Започнах това преди 8 месеца и веднага донесох вкъщи поне 77 долара на час. Работя чрез тази връзка, отидете в началния раздел за повече подробности.===>>>www.Selfmax5.com

Да вървиш на м...... си.