WTA послуша Свитолина и излезе с официална позиция за ръкостисканията

Женската тенис асоциация одобрява да няма такива между представители на Украйна, Беларус и Русия

Обратно в новината

Коментари - WTA послуша Свитолина и излезе с официална позиция за ръкостисканията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тая война ние убиваме украинци наред, и виновни, и невинни. Няма невинни, всички са виновни - ако ни паднат укро-тенисисти и тях ще убием! Украйна трябва да бъде унищожена, украинците - също!

Проруските пидери много са се активизира ли. Целувайте на Путин ситния задника.

Глупаци! Целият цивилизован свят е малко или много прецакан от авантюрата на Русия в Украйна. Повтарям - Русия към Украйна. За най големите глупаци - пояснявам. Русия нахлу в Украйна и почна да убива хора. И то невинни. Защото цивилните са си цивилни, а украйнските войници защитават територията и населението си. Кое не ви е ясно?! И света е прецакан, защото тия 2 държави са (или бяха) основен източник на основни суровини. И защото много държави смятаха Русия за надежден и цивилизован партньор.

Ти си с много промит мозък.А украинците като убиха над 15000 души в Донецк и Луганск ти къде беше?Азов и Бандер като изгаряха живи българи ти къде беше? 8 г. къде бяхте всички?

Предлагам във всички турнири на украинците да се присъждат първите места, а останалите участници да се борят за местата, останали след последния класиран украинец :)

Уважаваш противника и се ръкуваш с него именно заради това,че това е само игра, без значение побеждаваш или губиш. Опитите на украинците да демонизират руските спортисти е проява на омраза присъща на фашизма. Доброто решение в случая е украинците да не излизат на корта и да им се присъжда служебна загуба.

Така ще избегнат ръкостисканията жертвайки спорта в името на държавната им политика.

А защо трябва спортистите от наи великата държава в света Русия да приемат ръкостискане от спортисти от една измислена изкуствена и жалка украина под достоинството им ще е на великите Руснаци

Тролпчета

Руски тромпета измивайте се от всякъде

Бързо да променят правилата за облеклото. Как украинска ще играе изцяло в бяло. Те да не би да са се предали. Синьо жълто или поне тъмно зелено.

Полезните идиоти и платените ушанколюбци много са се активирали днес...по сайтове, тик ток и така нататък..докато не се изгони Мутрофанова и службите не подпукат тия пишман писачи, така ще продължава.

Бягай под дъгата бе,джендър нещастен!

Ръкостискането е знак на уважение към колегата спортист, а не към държавата му. Да не говорим, че спортистите от Русия и Беларус (доколкото знам) се иявяват на тези състезания без флаг, а само като лично обстоятелство. Следващото решение на WTA може да е отмяна на ръкостискането изобщо. Правят го само препоръчително и който иска, може да не се здрависва. Това би принизило тениса от един спорт за джентълмени до нещо съвсем различно.

На мислещите хора е ясно, че украинките позират пред света, защото няма нормален човек в Украйна, който да подкрепя нацистите!!! Вие видяхте ли посрещащи украински бежанци на визитата на Зеленски?! Защо никой не попита бе смешници?! А тогава Джокович защо и той да не спре да се ръкува с всички състезатели от страни от НАТО начело със САЩ?! Или мислите че е доволен от агресията им срещу Югославия и открадването на Косово?! Ей, опичайте си акъла!!!

А защо въобще рускини и беларуси са допускани да се състезават? Да ходят на турове в Северна Корея,Таджикистан и Етиопия.

Много си тъп, Саше!

Така се започва. След това ще се уважи личното предпочитание на трансжени да играят в женския тенис, а публиката ще ги приветства, защото е много добронамерена и интелигентна. ДВЕПМ.

Е тогава със същите мотиви и аз имам право да не се ръкувам със много препечени от слънцето....

Да си ударят по един тупаник тогава на изпроводяк. :)

Но щом украинка го иска, няма проблеми…те са света вода ненапита

Както е тръгнало, ще променят всички правила и закони, само и само укрофашистите да се чувстват добре. Къде Ви са писаните преди век правила, драги ми евролиберали? Какво стана със статута на "свещената трева, защо толкова лесно прегазихте едно от най-хубавите неща в един спорт - УВАЖЕНИЕТО между спортистите? ясно е , че и тамошните политици, са същите инсталирани от посолството боклуци!

Свитолката не я тресна с ракетата по главата.

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Да предложи да няма ръкостискания между сърби и американци. Гришо може да не ръкостиска и турци и гърци. Идиоти, сър!

Ръкостисканията трябва да бъдат отменени!

Време имаше подобна ситуация с израелски спортист. Египтянинът го наказаха.

Е да де, ама сега нали всички сме прислужници на наглите украинци?