Коментари - Япония обяви извънредно положение, обмислят и пълно спиране на фенове за игрите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

япоснкия бай ганю не носи маски и не се ваксинкра...

един месец точно в месеца на олимпиадата това са големи циркаджии в цял свят

В новото "нормално", спорта, образованието, културата нямат много място. Залага се на дрога,трева, алкохол, гмо-, ментета, невежство, чалга, "шоу" (зрелица, демек, за простаци), Асоциални мрежи, разврат, порно, проституция, джендарлък... такива неща

Глупав трол!

Това засега се очертават безумни и определено не особено интересни Олимпийски игри - японците не са в състояние да ги проведат нормално и според мен трябваше да им отнемат домакинството и да си платят неустойката за непровеждането им. А явно и че самите японци не искат игрите и чужди гости не искат. Да се изолират там на острова като искат и това е. Може би съм прекалено критичен, но ме е яд, че нещата с Олимпийските игри не вървят добре - с тези зверски ограничения просто няма да е същото. Разбирам, че са необходими някои мерки, но мисля, че това е прекалено.

Глупав си!

А ти си прост гербаджия, оди пеш бе!

Като утрепят в ТЪМНОТО, арабин, негър- маймуна или китаец, хем РАЗЧИСТВА всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и ще има Пари и Работа за нас- българите. Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

Ехааа първата олимпиада по роботика започва, какво по-подходящо място от Япония