17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко тото кво да се зори...

Само недоразумението Дартс е по-тъпо от тениса.

коментират и пишат за тенис! Федерер е на 37 г бе галфони. Не може да очакавате д а играе класен тенис на тази възараст! Самото му участие на този турнир е прекалено голям успех!

Е той не е станал отведнъж на 37 миналата седмица. А цяла година (с малки изключения) играе класен тенис. Защо да не можем да очакваме и сега? Просто на този мач сящаш не беше той. Имаше излъчването на Григор когато не може да разбере какво става. И докато при Григор, Гофен, Тийм и други сме свикнали да са непостоянни, при Федерер това е изненада, разбираш ли? Предполагам не си гледал мача, самият Нишикори каза в интервюто накрая, че са играли на много ниско ниво и двамата, но той във втория сет малко се е подобрил. Което и така си беше.

... с който от двамата да бе играл нашия асковски каун, щеше да го победи - толкова слаби бяха и двамата... А и другия мач бе слаб, но Андерсен доказва че тази година му е отлична... А Тийм е от групата на Григор и Гофен - несериозници...

Ама толкова зле ли са били, че чак нашият е щял да ги победи!

Да, толкова. Който е гледал мача, знае. И коментаторите през цялото време търсеха обяснение защо нищо не им се получава. Особено на Федерер.

Много слабо играха и двамата. Чак не можех да повярвам, че гледам Федерер. Щом Нишикори спечели първия сет с ТРИ уинъра и ЧЕТИРИ двойни грешки... Попаденията и на двамата изглеждаха така, сякаш много високо са им опънали мрежата и са им разчертали корта наполовина на стандарта. Изумително слаб мач!

A ти си изумително тъп, вероятно не можеш и едно болтче да завиеш, но си тръгнал да коментираш хора доста над теб.

Ако наистина се интересуваш от тенис, явно не си гледал мача. И не знам кое ти позволява да правиш такива категорични квалификации за хора, които не познаваш.