17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е брадясал нещо.. Все едно като някакъв скитник.. А уж ще е треньор на националния отбор на България... ЗАДАЧАТА на тоя е да НАМЕРИ БЪл.гари да представляват Бъл.гария, както по времето на Златния отбор от 1994 г.. Щото сега са се домъкнали и негри- маймуни, като оня Измамник- Неусиано де жезуз Гузмао, който се представя за Сиисньо, Тоя маймун да бяга Обратно към Африка с РАЗПРАН гъъз , както бягаше Осман Ага през 1865 г.

хайде Костадинов, Попов, Божиков играят редовно въпреки че в слабашки отбори, само при Божиков не е така, ами Малинов в долните дивизии, единствено Вутов вкарва редовно, Гълъбинов си го знаем....не става

Само така. Има чудесни млади футболисти на които трябва да се даде шанс. И съм сигурен че ще видим промяна

Куци калинки

А синьото чудо краваев с лентичка на главата? Около него ще се върти бъдещето ни, така каза синята "звезда"!?! Смях и трагедия!

Добре започна, пропускайки гордостта на България.

Да налага само млади футболисти и да ги подготвят яко за следващите 10 12 години, то се е видяло, че тези дървета в клубните ни отбори за нищо не стават.

Яската почва с 3 от 3 загуби и си заминава още след тях........

С такива лигльовци псевдо футболисти, какво очакваме?

А кралят на Пазарджик, тъпанра Краев, не го виждам. Браво на Ясен Петров, тоя цървул Краев само у селските дивизии да играе.

Това ли ни е нивото на чужденците? В какви отборченца играят. За нашите да не говорим какво са дървета. Кажете едно голямо БЛАГОДАРЯ на гел0саната дели0рманска мастия и неговия "проект" за това положение!

Горд съм , че Краев от Фамаликао не е сред повиканите

Що не е викнал кльощавото говедо от Митиленд да се гордееме?

С тези футболисти и срещу тези, съперници шансовете ни да се класираме са равни на голяма 0. Единственият смисъл да участваме е да налагаме и обиграваме млади и перспективни футболисти и да се надяваме да отидат да играят в големи европейски отбори. Друг смисъл не виждам, освен да подготвяме отбор за следващите квалификации...

Тоя в кой манастир е калугер?