17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЕТРОВ Е ... ЯСЕН .... ЧАКАМЕ .... СЛЕДВАЩИЯ НАЦИОНАЛЕН "СЕЛЕКЦИОНЕР" .... ПО МЕТОДА НА ИЗРЕЖДАНЕТО .... КОЙ ЛИ ОСТАНА .... МАЙ СА ТВЪРДЕ МНОГО, КОИТО ОСТАВАТ ДА СЕ ИЗРЕДЯТ НА ТОЗИ "ЖАЛЪК" ПОСТ ... ОЧЕВИДНО ПРЕСТИЖЕН ВСЕ ОЩЕ ЯВНО, ЩОМ ВСИЧКИ ВСЕ ТАМ СЕ БУТАТ .... БЕЗ НИКАКВИ УСПЕХИ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ .... ИГРАЧИТЕ ТВЪРДЕ МАЛКО ЗА СЕЛЕКЦИЯ, НО ПЪК И ТЕЗИ КОИТО СА НАЛИЧНИ СА ТВЪРДЕ СЛАБИ И ПОСРЕДСТВЕНИ ФУТБАЛЕРИ - ПРИМА БАЛЕРИНИ .....

На дъното сме горе главата или ще изплуваме или не.Успех. Само без Лозанови в национала.

ИМА МНОГО ОЩЕ ДА ПОТЪВАМЕ НАДОЛУ .... АМА МНОГООООО ....

Кой ще е на вратата, малката перука? ?

И да паднем и да бием пак ще се напием !

Прав си, Асене, но я иди да спориш с Домуса който е основен виновник у нас да играят всякакви черни, жълти и мургави пришълци от къде ли не... В неговия Лайногорец има 1-2 българи и останалите са чужди маймуни.

Ясене, извинявай за Асене, но автоматичната клавиатура е виновна .

Домусчиев викаш е виновен...а дали на същия няма да му е доста по изгодно да купува за по 100 000 млади талантливи българчета и после да ги продава за по 1 000 000 вместо да прави обратното?Левски, Цска,Локо,Славия да не би да вадят нещо невероятно от школите ,който имат от повече от 50 години?Те що ползват чужденци?Защото на нашите "таланти " не им се занимава...доволни са на никавото ниво стига да имат пари за силиконка,заведения и джип !Това са надеждите и се вижда какво могат именно в националния.

Къв е тоз ислямист талибан