17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ни трявбат чужденци... Лудогорец и ЦСКА са ЦИРК-джийски фирми за ритане на топка, като всички други фирми в България.. НО за да имаме държава, ПЪРВО, всеки отива на турската гранциа, акто част от Българската АРМИЯ и уббива няколко арабина или негър-маймуни... И като спрат араби и негри да нападат България, остават няколко души да ПАЗЯТ турската граница, а останалите ЗАПОЧВАТ да РАБОТЯТ.. Тия които имат повече Пари и акъл, може да направят Бизнес и да дават Пари и работа на други българи.. А ПРЕДАТЕЛИ като Гриша Ганчев и Домусчиев, които искат да дават пари на маймуни, некя бягат към Африка.. Иначе трява да ги утрепем както убихме Стефан Стамболов и поп Кръстьо.

И на това му се вика "Българско първенство" !!!

Преди имаше условие, на терена максимум 3 чужденци едновременно, и юноша на клуба 46 минути минимум, би било добре пак да се наложи като правило, ама нали трябва да се вкарват чужденци на килограм....

Още през 16 век, в произведието си "Принцът", Николо Макиавели пише - "Нищо не се печели с наемници" . Футболът ни е като обществото - Основан на чуждопоклонничество и липса на вяра в собствените възможности. Но какво да правим, приемаме си съдбата и това е.

Ясенеее, то па и вие сте едни треньори!

От този мач стана ясно че Тияго Родригеш е човека който в такива трудни мачове вкарва безмилостно. Така че в реванша другата сряда на 14.04.2021 трябва г-н Л.Пенев да подготви условията за стрелба от средно разстояние, близко до пеналта, за да може да победим в Разград с 2:0.

:D

Как тъй не се биха, майкъла каза 2;0 за ловеч,нещо сте в грешка

proba