17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и сметки да правим, според мен нещата са ясни.С тоя отбор, НЕ можещ да победи отбори като Косово и Черна гора, който и съперник да ни се падне - все тая! За 3 месеца няма как да се случи чудо, и да се научим да играем!

Сори, ама ние сме новият Люксебург, другия дръпна нагоре.

Аз не разбрах коя е кошмарната възможност освен , че ще трябва да играят още един мач с мисълта да не загубят с много.

Няма значение кой е противника. Нашите (не мога да кажа футболисти) отпред играят за 0:0, отзад каквото стане. А то става по няколко пъти.

Само ако са ни съперници Сан Марино и Андора имаме някакъв шанс.

Само аз ли не виждам група в която да можем да се класираме? Може би ако има работническо първенство и играят с бояджиите или готвачите обаче веднага след работно време, тогава имат шанс!

Чудо! Това ще бъде ако по някакъв начин се класираме... А и да се класираме трябва ли ни да сме боксовата круша на първенството?

Пътувах със Христо Стоичков преди Първенството в Португалия.. Имахме престой в Германия и прекарахме около 6 часа заедно.. Когато го попитах за националния отбор той поклати глава и каза: “Няма дисциплина” Неможе да ходят по чалготеки и к..ви и после да идват на тренировка сснощни.. Докато приоритет са “фиестите” а не дисциплината - (добра храна, здрав сън и никакъв алкохол) - така ще да е.. Прав беше Камата и до ден днешен са така... Години по-късно.. Това държание на един спортист е позволено само в Катуна.. Жалко но факт..

Не вижда как ще вкараме дори един гол а за победа можем само да мечтаем.

Само идиоти могат да се заблуждават и да живеят с илюзии, че тоя ни национален отбор може да се класира за финали на някакво първенство. Само като погледне човек представянето на всички отбори във всички групи и става ясно, че сме сред най-слабите отбори в Европа - след 40-то място. И дори фактът, че се класират за финалите почти половината отбори от континента не е утеха за нашите слабаци. За съжаление - това е печалната истина за футбола ни! Ако, разбира се приемем, че нашите ритнитопковци практикуват спорт с подобно име, в което аз се съмнявам много силно.

Ние сме в пъти по-слаби от всеки един от изброените отбори! Зая тях сме мечтана плячка!

Сигурно на всички им се иска, да се паднат с нас.

Норвегия е на светлинни години в момента, имат невероятен отбор, въобще не е сериозна да казвате че е от нашето ниво.

Какви плейофи бре, кой идиот бълнува за класиране? Другари, не може да има класиране, когато има мощно насиране, запомнете го! А най-лошият вариант е да се класираш насран, тогава на самия форум те чака такова насиране, каквото не се помни! Народът право дума: насран, не чуруликай...

Нашите ташаци не заслужават 3-ти шанс. Стига с подаръци и само да се излагаме. Закривай това бфс, стига са ходили като куфари на екскурзии и да харчат нашите пари.

boyko100

И като се класираме какво? Ще се излагаме и там! Зачеркнете това поколение и работете с децата серсеми мръсни....

Какво класиране, брат:)))

Като ти е слаб отбора, всички противници са кошмарни.