Коментари - Ясно е кога Григор Димитров се завръща на корта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да започва да играе , че да изкарам някой лев като заложа да падне срещу някой аутсайдер.

Чакаме.... Почти 2 години вече

И да преодолее кризата. Кво плюете бе следващия ни тенисист е извън топ 200, а Гришо ве в топ 10. Всеки има спадове, вижте Миша Зверев.

Добре де. Вместо да си смучете статии от пръстите сзащо не написахте нещо за момичетата ни, които извоюваха злато и бронз на Европейското първенство по шахмат? Защо не пишете за тези умни девойки, които да послужат за пример на други млади хора??

лепнал нещо хималайска от Николчето...исках да ми я пусне, но се оплака че няма сили след нея...добре че не я мандръцах...иначе кой ще ви омайва по телевизията

Аз като българин,мога да му пожелая успех.

Тоз пък за к'во се връща?!

Господине, скрил се зад 187 (нерегистриран), защо не си пишеш името си, а даваш акъл да не са анонимни пишещите С такива примитивни и комплексирани личности е пълно в милата родина. Те не са полезни на никого и замърсяват околното пространство. Що се касае за състоянието на г.Димитриов, то е нерадостно. Слаба психическа устойчивост. Тя се проявява! Тряба да не сменя треньори, а да потърси психолог!!!

Ти кога си бил номрр две,че да даваш акъл на номер три

Името ми е познато в средите, в които работя. Освен това не плюя постиженията на другите, а им се радвам.

Izviniavam se -187

Когато постигнете 3то място в света във вашата сфера в която сте... Тогава имате право да коментирате... Прославящ България това е Григор... Да има възход и и падения. Но вашите коментари са само падения. Успех Гришо...

Колко детски живота можеха да се спасят с парите дадени за човека, който не играе за България?! Денят на Левски е, помислете,преди да ме триете той дали еполучаеал милиони?!

Искам само да помоля всички върло разбиращи от тенис критици на Григор Димитров да си пишат имената като коментират (или може би ги е срам?). Сигурно са велики тенисисти, та си го позволяват. Професионални критики имат право да му отправят само хора от същата професия и то на същото, или по-високо ниво. А разни анонимници, дето цял ден си чешат та*аците, най-добре да вземат по едно огледало и да плюят в него.

Защо ли?

Как така "ясно кога се връща"? Той не спечели ли Уимбълдън?

Егати позора и падението! Да чакаш младока дето те би, да се откаже, за да получиш Уайлд карта. Ужас. Това означава, че организаторите няма да платят нищо извън наградния фонд. Пада му се!

To ako stavashe samo s zapisvane........

Ееее не...ще се връща на корта...е НЕЕЕ Може при някоя Баба да се върне, ама коя ... Но на корта...само да гони топката. Проклятието е в сила, щом се отрече от България и да играе пред българските деца...Дришо го знаят вече децата

Много прости,ограничени умствено, тъпи,злобни, завистливи,излезли от гъз хора пишат тук.Всички сте плод на пиянска чекия, събирани от рогозката. Няма какво с такива, като вас ние българите да имаме способността да живеем в общност и да постигаме що годе някакъв просперитет.

Така е! Осигурихме благоденствие на Григор и баща му. Наляхме им камара пари в сметките. Вярно е че сме тъпи и прости. Между другото защо обиждаш монакото на българин? Той не играе за България и в България. Монако за него е у дома.

А ти бе, мишка такава, с какво може да се гордеем, че този т.нар. сънародник ни въодушевлява - с егоизма, себичността или тъпотията си. Аман от такива като тебе. На този лигльо му трябва критика , а не мазнене от такива слагачи като тебе. Путь… маринкин

Е нови 280 точки загуба и още 20 места назад, до края на годината ще е извън стотицата. По добре да не го пишат журналистите. Явно момчето си има психичен проблем тоя спорт не е за всеки - освен робски труд трябва и психика на победител, интелект и пълна отдаденост. Тия неща в момента Григоров някъде ги профука.

Крадливото леке трябва да върне парите на българските данъкоплатци, преди да ги е инвестирало в грандомански строежи със съмнителна законност! Щом не играе за Р.България - крие се и отказва, тогава веднага да върне тези пари, които е взел за собствено развитие като спортист и състезател! Като не се състезаваш за Родината, а я предаваш - връщай незабавно парите, мекере крадливо!!!!

Никой не обича предателите и родоотстъпниците! Никой! Още повече, ако си взел от държавата си 1,5 милиона евро, когато най-много си се нуждаел от тези пари. Когато баща ти получава по 86 000 лева всяка година, като тренер на национален състезател, без състезателят да играе в националния отбор! Срам и позор! Пропадай все повече и повече. Губи пари от фондове и спонсори! Да разбереш какво и е на Родината, която се е погрижила за теб!

Еееее, ужасни сте! Каквото и да пишете, Гришо постигна достатъчно. И вярвам, че ще ви натрие носовете! Успех,Гришо!

Ами и ние това казваме. Постигна достатъчно и да се отказва. Да идва на социал в България. Ще му дават още пари, нищо че не си плаща данъците у нас. А, той вече се среща с Борисов и му поиска терен, безплатен, за тенис кортове.

Не си плаща данъците в Българиа защото не си заработва парите там,дебили. Много ограничен и прост народ ей!

Дебил и простак си ти

Ти си ужасна ,проста ,злобна

Румъния си има Симона, Сърбия си има Новак, а ние си имаме Предател!

Ама нали АТП 250 не му беше в категорията? Частен турнир? Пече се да се върне за купа Дейвис, което ще си е корупция.

Да не ме приемете, че съм злобен, ама според мен падението му е заради меркантилност и отричането от родината си. Българите навремето са умирали за родината си, а той изнамери през девет планини, та в десетата, причини да не играе пред родна публика. Това е проклятието на родината.

Гришо, знам как да се задържиш сред елита в тениса. Стани гоняч на топки. Дългуч си, ще го хващаш лесно. Е, ще изядеш хляба на някое хлапе, то така е в големия спорт.

Хюстън, защото не си приберете ракетата у дома?

да не изграе изобщо,по бавно ще потъне до топ 100,отколкото ако играе и прави глупости накоито с енагледахме рекалено от както стана номер 3 по най случаен начин

Ще се завърне за кратко.

Сети се Мара, да се побара...