Коментари - Юнайтед не впечатли и без Роналдо, но се промъкна напред за Купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gugnelid

Даже и самият Бруно Фернандеш не знае защо е на терена...

и мързеливи англета играят в този велик клуб! И вместо да им наритат хубаво лигавите задници и да ги накарат да си свършат работата за която им плащат, им се предлагат повече пари за мотивация?!? Виновници за това са безхаберните чифути, умело съсипващи клуба от 2005 насам, източващи парите от касата като гнусни вампири! Никаква стратегия, никаква идея, никакво дългосрочно планиране на приоритетите! Все едно гледам тиквуня с джипката да хвърля пари през прозореца на тези, които реват най-много, за да остане на власт! Относно мача с Вила - безобразна игра и късмет, че поне на някои от играчите им се играе футбол наистина!

Gugnelid

"Разглезени" и "мързеливи" няма да оспорвам, но "англета" - да. Само се замисли колко англичанина имаше вчера - Люк Шоу, Мейсън Грийнууд и Маркъс Рашфорд. Според мен само третият игра "ганкиното", другите опитваха да не се посрамят.

какво точно съм написал и тогава коментирай и ми цъкай минусите! 1. Разглезени милионерчета и 2. мързеливи англета! Работих около 9 години с англета, така че въобще не се опитвай да ме убеждаваш, че едва ли не се старали и са се трудили на терена! Ако нормален работник не си свърши работата следва глоби и уволнение,нали? Я отвори произволен форум на феновете на Ман Юнайтед и прочети малко какво наистина мислят те и виж рейтинга на играчите: Lazy, arrogant, greedy, anonymous са най-често срещаните описания за играчите, а специално за англетата заклети английски фенове призовават Рашко да бъде изваден от състава за месец за да осъзнае какво се случва, Гринууд да се научи да не бъде егоист и да подава повече от един пас на мач, а за трагичната форма на Шоу се казва само : анонимен!! Не бъди толкова наивен,поинтересувай се малко повече, моля! И ще кажа още веднъж - безумно слаб мач на Олд Трафорд и късмет, че спечелихме! С тази игра не смятам, че заслужавахме място в четворката, съвсем обективно!

Защо говориш в първо лице, да не би да си участвал в мача?

Gugnelid

Баце, "баце" наричай баща си, първо. Второ - каквото и да си написал, явно не четеш аз какво пиша. Разглезени - да, милионерчета - да, мързеливи - да, англета - не, защото имаше само трима на терена. Колкото до оценката ти за мача - няма спор, жалко представяне, ако не броим два пасажа от по 5-10 минути. Даже си мисля дали не е по-добре да не влизаме в четворката, че да не се излагаме в Шампионската лига следващия сезон.