17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес 2243случая, процентите скочиха на 29,умрели от Ковита 43!!!! Идиотите горе дремят! Развъдниците, които ни докараха това-училищата казаха не затваряме, бил нисък процента!!!!!! И какъв дебил тоя Вълчев! А БЕ МУНЬО, КАК ЩЕ ХВАНЕШ ПРОЦЕНТА ЗАРАЗЕНИ ДЕЦА КАТО 99%ГО КАРАТ БЕЗСИМТОМНО?????? ВЧЕРА ОЩЕ ДВЕ УЧИТЕЛКИ УМРЯХА ОТ ВИРУСА В МЪКИ!!!! КАКВО ПРАВИТЕ С НАРОДА, СМОТАНЯЦИ?????? МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТАМ, НИЕ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ ДА НИ ПАЗИТЕ, А НЕ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТЕ С ЖИВОТА НИ!!!!

Ама изключително се гордеем с нашия куц кон !

Скоро:)

Божидар Краев е обещал да спечели "Мелодия на годината"! "Футболист на годината", пардон. Lapsus lingvi

Ще спечели той "дъвка на годината".

Ние много се гордеем.

Ох, ако вместо Тикви инженери управляваха държавата не забравяйте, че консервите се правят по технология и ако не се спази технологията спази човек умира от ботулином! Няма ваксина, Няма антибиотици! Няма лечение! Тогава къде е ковид -19?!?!!?!?!

Похвали клуба, но не и Божжката, защото знае, че Божжката Краев е ПРОТЕЖЕ.

Голяма реклама му правят напоследък на тия куц кон Краев. Явно татенцето плаща. Да не забравяме все пак, че е депутат от ГЕРБ, т.е изпечен крадец и мошеник.

Е как? Наша гордост представлява пейката там. Пръща от гордост

Не знаех че тима е на селото Божидар Краев...

Клоп вика - гордея се с онова говедо на пейката на Митиленд...

Изпитваме телешки възторг от куцото хилаво говедо Краев, че седи резерва на датски средняк в групите на ШЛ с тенденция да подобрят геройското говеждо представяне от сезон 2006 по-известно като 17 мига от есента...

А Божидар Краев какво общо има? За националния обикновено наблюдава мачовете отблизо.