Коментари - За 3 март и 100 години БФС, статуята на Христос в Рио ще светне в цветовете на родния флаг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А едно тупе отгоре няма ли да му сложат?

Време е Михайлов, Лечков и Костадинов да бъдат разкарани от БФС. Две или три нулеви години в професионалната лига и всичките недоносчета сами ще напуснат БГ Измисления Лудогорец с маймунките най добре да мине в румънската лига..

Какво общо има между празника на България - 3 март и БФС ??? На 3 март България се освобождава от Мюсюлмаското Осмаскко РОбство. Като помагачи на турците са били и негрите .. През 1878 г, Османската империя е включвала - Египет и Либия и всякакви маймуняци.. А тия ПРЕДАТЕЛИ в БФС пускат някакви маймуняци в България да КРАДАТ работата и Заплатата на българските футболисти и дори им продават български паспорти на маймуняците... Тия в БФС, са предатели като поп Кръстьо.. Като изпукат, ще е празник за България..

Явно им се вижда по-евтино, отколкото да потърсят наши млади таланти. Мързи ги да потърсят родния потенциал, покупкопродажбите на намерените другаде им се струват в реда на нещата. Щото така правят другите. Мода развийш! Наистина ли мислите, че нашите млади не могат да играят добре футбол? Ами вземете ги, тренирайте ги и им дайте самочувствие да излязат на терена. По-евтино ще ви излезе и повече успехи ще имате.

И жълто по гащите.

На португалски статуята се казва Cristo Redentor, на английски го пишат Christ The Redeemer. Не съм специалист по църковни термини, особено на чужди езици, но това не е ли Христос Изкупителя? В смисъл, дошъл е да ни изкупи греховете...

Ами явно сега ще го изнудват да изкупува греховете на българския футбол. Голяма задача ей...Ама хубаво и приятно начинание. Трите цвята ги гледам с удоволствие във всяка ситуация.

Мичмана си го каза че Господ е Българин още преди 30 години!

От няколко години и Ниагарския водопад е осветяван в Българските цветове на трети март.

Това е най-малкото, което Канада може да направи за нас, след като пуснаха Киро Шизофренията да се върне в България.... Иначе в страни от майтапа, прекрасен жест от необятни Канада и САЩ, към малка България.

Неееее! Жълто-синьоооооо! Аааааа!........

Браво! Моя страна, моя България!!!

На абсолютно никой не му пука.