За пореден път "бял" кошмар застигна "Левски" за Купата

Славия триумфира в градското дерби от четвъртфиналите на турнира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски е бил създаден за да има с кого да играе Славия, факт. Подновихме им абонамента за купата! Само СЛАВИЯ!!!

Този сезон Лудогорец са решили да взимат и двете купи, така че другите незнам за какво играят (така е от близо 10 год) . Някъде от толкова нямаме и тотално никакъв национален отбор....

Така се случва, като ти полегнат и от 1 на нула "направи" 1 на 3 ....Фалшивите илюзии до това водят г-да чифтокопитни.....

Евроидиотите са срам за футбола (от година просят като цигани), срам във форумите, срам за държавата. Е, защо ги държат още (държавата, БФС), като за нищо не са полезни?

Ако съм на мястото на Стоянович, веднага бих напуснал, с такива играчи отбор не се прави

Питър Макрилос е много добър фурболист. Предполагам дебелото ще бърза да го продаде през лятото

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ поне 13 години ще са без никакво купче. До 100 остават още 87.Толкова милиони потрошиха на данъкоплатците, за да не фалират след 2011 г, когато Чорни споря кранчето на Тара -то бе бяха собственици и спонсори под строй, то не беше отклоняване на милиони от властта - накрая за едното НИЩО. Връщайте милионите, безсрамници!

Бахти гротеската, лефски е еманацията на бг футбола.И бфс като цяло. Много приказки, меки пишки.

Ах, колко оранжева злоба се е развилняла, майнольо! Да си оранжевояпмеец е злоба, ненавист и омраза! Той не живее, за да обича отбора си, а за да мрази Левски!

Ах, колко оранжева злоба се е развилняла, майнольо! Да си оранжевоармеец е злоба, ненавист и омраза! Той не живее, за да обича отбора си, а за да мрази Левски!

Спокойно, няма да ти мине. Точно такива като теб и останалите евроидиоти са под всяка статия за ЦСКА. Искрено се надявам да не те сполети съдбата на отнова момче (Бог да го прости) с откраднатото расо, което през 2016 правеше "опело" на ЦСКА с черна катафалка.

То и на теб няма да ти мине. Болките отзад не всеки път се лекува. А тая съдба рано или късно чака всеки!

И Славия ли е оранжева, че така "злобно" избърса стадиона вместо с парцал с Динамо тире Спартак тире ПеЛевски и ги изхвърли от купата?

И децата знаят, че ако си се напишкал и наакал в панталонките е по-добре да не правиш излишни движения и да си трайкаш, додето те подмият и подсушат, за да не ставаш за смях. Само Евроидиотите и феновете им не можаха да го проумеят за толкова години и колкото по-подмокрени и оцапани, толкова по-подвижни и шумни стават. И с играта си днес на терена едните, и с коментарите си тук вторите го доказват! И, не, не са измислили това нарицателно име за тях у нас !!! И навън ги разбраха що за калпава стока са!

Ами, нали за това са (евро)идиоти!

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на ... Senstos.Com

Това е кафявата дупка майка ти.

Да пускат двамата Петкови, Галчев. Като се оправят Стаматов, малкия Краев, Цоневи. Мисля че и Славчев не е лош футболист, но физически е на 50%. Не че като резултат ще е по различно, но са млади българи. И чак пък такава трагедия да е ,каквато се изкарва, в българската лига да не си на 2 или 3 място. Защото за първото се знае.

SU-152

Някакво странно чувство ме обзе. Изпитвам някакво облекчение от това че отпаднахме. Сега ще си ритаме за здраве. Не че досега друго правихме :) Честита победа на Славия. ............ Само Левски!

Защо така? Както "отпаднахте", така можеше и да "продължите". Мача беше равностоен. При тези условия нямаше и как да е по друг начин. Може би малко беше и до воля и до рутина.

Напоследък друго облекчение освен от това, че няма да ви мачкат още повече, не ви е останало.

Няма го сега Иво Тотонев да каже, че има и други начини да се спечели купата:))))

Правиме проучване!! Моля всички ЧОРБАРИ , педали,наркомани (венозни) и деградирали ДА се отбележат в графата с минус. ГРАФАТА плюс само за пичове ! Нека гласуването започне СЕГА !

Моля продължаваите с гласуването. Червени,педали и наркомани само в графата минус.

Моля във връзка с проучването, за всяко осиране и подпиране на Динамо тире Спартак тире ПеЛевски да се щракне по един плюс!

Защо не показвате статистиката за мача?Не е удобна ли?

В предишния етап милиционерите по дондоническо-ченгесарски пробиха отбора на Берое, бяха ханали поне двама зелени, за да ги оставят с човек повече и с дузпа. Та Херо като го осъзна подаде оставка. И за какво беше тази милиционерщина от Евроидиотите да се заблужават, че се нещо различно от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ:)))

Абе ти друсан ли си ,че толкова несвързани глупости написа или си просто тъп ??!

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. Сега трябва отново да спретнат мач с Монтана и типичният простоват лефскар Тиквоча пак да каже на кмета на Монтана да им пуснат на Евроидиотите за ново 0:4 и те отново да се направят на мъжлета.

Ей, чорбар, гледайте си Б групата и не се обаждайте. :)

Няма по-голямо падение да откраднеш като македонците и присвоиш името на Апостола, за да си на държавната хранилка, а в замяна да носиш в Европа и Азия срам и позор за Апостола, България и ощетените български данъкоплатци.

Няма по ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ И УНИЖЕНИЕ от това да дойдеш от Ловеч със ЦЕЛИЯ СИ БАРДАК И Върху оранжевата си фанелка да облечеш червена . А да ви е у гъ..!

Не е интересна вече тази опорка. Вальо Антов,, Чорбаджийски, Мартин Смоленски и още момчета чорбарчета, които и преди 2016 г. си бяха още от школата на ЦСКА и след 2016 с. Не си спомяна никой от такива чорбарчета някога да е носил оранжева фланелка.

Щом го казвате мурвичките на Пеевски, може пък и да е вярно! Вие сте специалисти по това да падате и да ви унижават още от времето на Динамо тире Спартак.

Дървосекач сякъл дървета в гората. Паднало дърво, притиснало му ръцете към земята, не може да мръдне. Започнал да вика за помощ. Минал пътник, попитал го какво е станало и като разбрал, че притиснатият не може да шава, свалил му панталона, опънал го и отминал. Нашият, е зле, но пак започнал да вика за помощ. Минава друг пътник, питал какво става и като разбрал, историята с опъването се повторила. Нашенецът, със свалени панталони, оправен два пъти, нещастен, мълчи. Минава трети пътник, гледа нещастникът ( в синя фанелка) и го пита съчувствено какво е станало, а нашият отчаяно му казал: "Абе, е. и и не питай!". Като се има в предвид, че подуенските дървосекачи до края на редовния сезон имат мачове основно с отборите от първата шестица, ще повтарят фразата още доста пъти. И за поредна година ще са с калъвки, че и без евроучастие, което за всички нас си е направо добра новина. Ще ни спестят пореден голям срам.

Викаш и тая година ще са с калъВки. Я кажи за тая логика, от къде я изкара. Тия отбори преди тях със златни медали ли ще са.

Тия , червено-оранжавите като си нямат отбор заваалийте , единствната им разост е да се радват на неуспехите на Левске. Жалки припоци

Даже името на жалкото подобие на отбор от Подуене не можеш да напишеш правилно, неграмотнико. Хайде обратно в първи клас, заедно с подуенските говедца, да се доучите. Ти на грамотност, те да ритат топка.

Някой са от Подуене а Други от Ловешко. С дви думи селски Джендери ,оранжеви прасюнковци .

111, ти си познаавал буквите бе литераторе. Бравос

Абе много активни припоци тази вечер Кефат ме!

Ето, това сте евроидиотите: не можете, но нагло го демонстрирате. Ти - да пишеш грамотно, а онези със сините екипи - да играят футбол. И особено ви прави удоволствие да го правите, когато сте се оакали и миризмата около вас е непоносима.

От сега нататък за Купата ще играя само отбори които се казват Левски и Шампион ще бъде отбора който е на седмо м́ясто. Казах

И малкия Вуцов каза Ръц Пръц

Браво на Славия! Ура, ура... :)

РУК за Уефски оле!!!!!!! Първата дума се чете обратно.

А който не може, да чете "йух" , вместо "рук", пак обратно.

Ей мучащи, на Овча купел се играе трудно ,не е като в Ню Йорк в предишния мач,но и в следващия нямате никакъвшанс на Говеда купел кабрио стейдиум.

Аз съм ошашавен. Две шайки Подуенски пияници и Люлински наркодилъри и десетина дантелени дУпетати като агент Николай са узурпирали най-святото име в България и претендират ,че те са истинските. А бре, лумпени, тъпото ви отборче никой не го знае зад Калотина, а в момента не е в Окръжна група само поради политически протекции

ти бясна за името кунчев е осъден за над 2 убийства както и кражба с взлом и убийство . каквито идолите такива и феновете

Ааа, чували са ги зад Калотина, тия написаха история В Лихтенщайн и къде ли още не.

Голема е говеждата мъка! Щом и дебелия балет го овърте братче....

Момчетата си знаеха и дойдоха с черно екипче, за да няма къде да им сложим погребалната лентичка!

А в платната синее една, Тишина! Тишина!

Толкова милиони потрошиха на данъкоплатците през последните 13 години за едното НИЩО, пардон, за срам и позор в България, Европа и Азия на откраднатото като македонците име на Апостола, за България и за ощетените български данъкоплатци. И продължават да искат от властта да не спира да отклонява милиони само и само да не фалират. Връщайте милионите нещастници!

Каква прекрасна вечер!

Няма нищо, сега Евроидиотите ще се направят на мъжлета в безсмислените мачове - очаквайте в неделя Лефски- Славия 4:0.

Нищо необичайно – богатият и стабилен ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ вече за 13-та година (поне) ще бъде без никакво купче, остават още 87 до 100. Дано поне вечно посраните Евроидиоти да се класират по някакъв начин за Европа, защото миналото лято ни страшно липсваха да ни забавляват.

Чичо Венци обича да си ги бачка тея мушмороци директно през шортичките. Раева да вика гимнастическите да довършат сезона.

Оправихме настроението на чорбарите, утре те нас ще зарадват и така кервана ще си продължи в блатото на миманса.

Неподходящи атмосферни условия за нашия отбор! Славия играха с местни, а нашичкиот отбор, с привлечени звезди от близо и далеч, са свикнали да играят само на сухо, и слънчево време! Не е честно!

Извънредно заседание на Министерски съвет - ББ (Герб), ДП (ДПС) - спонсори, ВБ (Дубай) и Извънреден конгрес на БФС!!! Точка единствена- Закривай!

Ако не беше това БФС и казана с прокиснала чорба нямаше на го има.Даже смениха формата на първенството заради далаверата на микренското джудже.Не плачете чорбари на чужди гробове.Вашия е най-дълбок.Просто незнаете какви сте и нямате и история.Тя не може да се купи нещастници оранжеви.Ще се върнете рано или късно в Ловеч където ви е мястото.

последните 12г който ни хване той не ни е еб*л. Не знам какво трябва да стане в тоя отбор, ама като гледам какво идва от школата и следващите 12 г ще ни опъвта кой където свари.

Сега след мача е ВРЕМЕ за бой по маймуните- Сисиньо, РОберта, Алис Соу, Дий Бост, турците и Предателите в фирмите- Ливски, ЦСКА софия на Гриша Ганчев и Лудогорец на другия предател ДОмусчиев.. Както Васил Левски, Христо Ботев и Българската армия са трепали маймуни- негри, турци и Предатели като поп Кръстьо и Стефан Стамболов. Тия маймуни и турци бяха тръгнали след българския баскетболист- Тити Папазов да го изнервят, та чак му се плачеше без причина, за да го ОГРАБЯТ и да ОТКРАДНАТ работата на българите- баскетболисти и футболисти..

3 неща са сигурни в живота: 1.Смъртта. 2.Данъците. 3. Славия да бие Левски за Купата

В неделя - пета поредна победа!

За жалост левски са много слаби ама много и ако няма подкрепа политическа трябва веднага да отпаднат и то не в долната група а и по-зле !!!! Щом боклука сираков ни е някакъв по-добре да ни няма!!!! Впрочем със сигурност и мача е реден и за шампионата ше бием с много за да спасим кожата от изпадане!!! Да се хванем ли на бас!!!! Този спорт в България трябва да бъде забранен със закон и само на аматьорско ниво в училища и университети да се практикува и със сигурност ще са по-добри от тези в момента!!!! Амин!!!

И аз съм доволен. Ръз, ръц

Закривай! Отбора на народа!

левски шъмпийон уле уле улеее

Докога?

зеления кошмар ще застигне оранжевите от микре които се кефят на чужди гробове

Свинята Венци защо не е в затвора ?

Някой на високо ниво явно пази Свинята Венци.

И как ще спя аз тази нощ ? ;(