17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде де, фенувИ, изоставате... Извадете и съберете пак някой лев. Ша се затрие Уевски-то - манната небесна (дупка бездънна)...

Престанете да занимавате България, с този провалил се частен футболен клуб. Не са си плащали дълговете, ами решението е само едно, съд, дело, разпродажба на активите, ако имат все още такива и погасяване на задълженията. Нито Наско Сираков, нито Тити Сълзата, ще изкарат лични средства от джобовете си, те са научени, само да прибират и препират. Това е положението...

Разбра се че под финансовата дупка на Левски има още дупки. С други думи дупката е пробита.

Излиза, че от футбол не се изкарват пари. Собствениците наливат от любов, а не взимат..

:) Да не се окаже, че вместо да извадят очите са изписали веждите на Черепа :) Отърва се от акциите и прехвърли задълженията на мераклиите . И сега да се спасяват. А той чист и невинен :) Добре изиграно

Омръзна ми всеки ден се говори само за отбора Левски.Да фалира и да приключва.

Ами то отдавна е ясно, че този клуб е фалирал. Няма как разходите да са повече от приходите. Проблема е, че НАП прилага двоен критерии, всяка друга фирма с такива задължения отдавна щеше да е фалирала и да се управлява от синдик.

от къде накъде ще има такива незаконни реверанси към Гейарена и говедата? Ако стрина Пина и вуйчо Ваньо от Горно Надолнище не си платят дори и левче данък за нивичката им, на мига идва бирникът и им прибира магаренцето. А тук става дума за милиони лева дългове, за неплащане на данъци години наред, за нови необслужвани задължения и кредити... И не иде реч за болница, за дом за сираци, за помощ за инвалиди, а за някакъв отбор от чужди наемници с огромни заплати. Каква е ползата от говедата? Да "радват" с провалите си техните дрогирани и алкохолизирани фенове хулигани??? И да чакат милостта на вожда ББ... За наша сметка... Неее, крайно време е да се закрие обора на Гейарена!!!

За 11 стотинки задължение към НАП ми отказаха отпускане на кредит и то от частна банка, която щеше да получи от мен 15 хиляди лв. такси и лихви!

На нормално дружество, което е в реалния бизнес, няма да му простят, защо бавят частен футболен клуб?

Закривай. И каквото е останало като съоръжения да се даде на децата от Подуяне

от снимката. Разбъркай хубаво с лайна акциите на Чери Баба и си ги омажи по лицето!

Айде, тия изгоряха!

Във всяко друго АД това щеше да означава несъстоятелност.

ааа тва със събирането на дарения съм го играл вече 2016 та...

Това е грешка. Уевскито нали уж бяха на печалба миналия месец? А група. От там говеда.

Стьопата да органиэира дарителска кампания.

700 хиляди за 3 месеца!!! Към НАП задълженията са данъци върху собственост и ДОД. Едва ли 7 млн са раздали като заплати след като месечно за заплати се плащат 850 000. За 3 месеца 2,55 млн, а ДОД е 255 000 из а да се натрупат тези 700 000 остава другите да са данъци върху собственост, който трябва да се платят до края на годината и все още не са дълг.

24 милиона? Че то ЦСКА-София по известен като Личьекс-Етрополе за 3 години натрупа 36 милиона лева дългове...

Уевскито - спартак София Имат общи задължения към фирми и нап и хора над 45млн. Нещо да кажеш....

Едни фалират банки, други подаряват банки, трети фалират големи фирми, четвърти ги подаряват за 1 долар. Сега почнаха да "фалират" т.н. "професионални" футб. клубиже. И за всичко плащаме все едни и същи хора, станали сме за смях без да се усещаме. И затова товарът на магарешкия ни самар ще продължава да се увеличава, докато кротко си мълчим. Ясно е, че не е по силите на един човек в Б-ия, колкото и да е богат, да издържа по честен начин елитен футболен тим. На :Байерн" и "Фиат" им е трудно мъчат, пък ние чакаме Наско, Гриша, Батков или Венци да се справят. При цялата ми симпатия към "Левски", докато тия чукундури дето ни управляват не променят схемата на спорта, нещата няма да се променят. Или истински професионализъм, или - любителски футбол: да ходят да си ритат за удоволствие докато не се създаде силна икономика. И да ритат не в работно време, да не ги проевозват с правителствени самолети и да ги обявяват за футболисти на годинатам а наистина любителски!

ПРАВ СИ АПОСТОЛЕ.......ЗА ЛЕВСКИ СПАСЕНИЕТО Е ЕДНО ! НА ЧИСТО .....

Фесове! Държавата опрости на мюфтииството 11 млн. лв.? Сега що да не опрости още 5 млн. лв. на ПЕЕЛевски?

Не разбирам "феновете" - какво ще стане, ако Левски изпадне от първа лига и отиде в окръжната група на "любителите" на футбола ??? Голям позор за тях ще бъде !!?? Нали обичат по-скоро Левски отколкото клуба ? Нека клуба да се оправя от "магьосника" Сираков, а той се е превърнал в просяк - дайте "фенове", да дадете !!!Легендата е националният герой Васил Левски, а не - Сираков, Папазов и сие....

само са лапали в Левски, само са тичали по терена без са играят и са получавали сума пари, нещастници, боклуци, тунеядци, некадърници..нямам думи с които да нарека тези простаци които сега на гърба на народа искат да им се опростят милиони, а всъщност умишлено не са внасяли осигуровките....аз недоумявам как така ще дължиш ти милиони и ще се разкарваш свободно ...и тези пари на Главбулгарсстрой от 4 млн. лева са също на народа тя е държавна фирма...

Хайде приятели да се напънем да съберем някой и друг милион, в Гърция можем и догодина да идем, но догодина любимия отбор може ида го няма.

Като ви е толкова акъла да давате пари и накрая ви ги взимат. Кво стана последните 3 месеца нали феновете поддържахте отбора, как за последните 3 месеца имат 700хил дълг. Лъжат ви яко... Ама като сте си евроидиоти

Докога този цирк? Айде, в окръжната група. Няма страшно! Говедата и там ще се прочуят с дрогираните и алкохолизирани фенове. А и така ще е точно и честно от страна на БФС.

Не дремете а пращайте смс-и,пари по-сметките,всеки лев на фена от герена да отидат в клуба!

Искам да видя ( както е в нормалните държави ) как НАП и другите кредитори, хващат Сираков и Тити Папазов като собственици, продават всичкото им имущество и го разпродават. И разбира се Левски фалира. Това трябва да видя.

И каква стана тя,уж богати спонсори,собственици,божковци ,можковци и хоп 24 млн задължения.Прецакали са ги!

Защо ни занимавате с проблемите на Левски. Наско нали беше много мераклия. Да се оправя.

Лесна не фалира ли вече, или Тулупа подпира обора на всички власти?

За 70лв. Глоба ми взимат книжката и талона и спират колата от движение!!! За 5 000 000 лв. Нема проблем...

Що се правиш на луд бе? Дължат 5 милиона и са направили споразумение с НАП. Ти какво направи с глобата? Хвърли я в жабката и чакаш да изтече по давност? Щото си булгар и на държавата не плащаш?

За един и същи НАП ли говориме? И как си разсрочваш задълженията, ако не е тайна?

Споразумение ,но не си плащат текущите задължения.При това положение споразумението се разваля или се прави ново.

И какво ни интересуват българите проблемите на уефски? Хвърляйте кърпата и готово, както стана с ЦСКА! Много ли плака тити палячото?

Че цска не стана ли Литекс?

и какво стана с цесекс - взе лиценза на етрополе и парите на Гришата ( от Литекс ) - късопаметен сладурко :-) - коледарче пухкаво :-)

Нещастници! Без ЛОГИСТИКА бай хой сте свършени, отдавна! Тити палячото го очаква голям рев!

Айде джиросани, бръкнете си пак в джоба, че любимия ви клуб ще отиде в трета шопска дивизия.

ГЕНИИ! ЧОВЕК, КОЙТО СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЛА НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА В РЕД, ЩЕ ОПРАВЕЛ ЛЕВСКИ! И КАК? МОЖЕ БИ ИМА ПОДХОДЯЩОТО ОБРАЗОВАНИЕ?

Че пращането на заплати безпзаплащането на осигуровки е престъпление!!!

Да вземеш акциите за да си понапълниш джоба - добре. Да водим сега какво ще правиш, майсторче.

Ще покаже гол гъз на власта!

Дължи ли г-н Сираков данъци за придобитите акции????

ДА. Твърдо. Сделката ще се оцени по номинал в крайна сметка.

Нали сега Цици Тъпазов е акционер,той ще оправи работата

Ще реве до пълно опощаване на Лесна.

Бали обясняваха,че с даренията от феновете се покриват разходите и задълженията.Да не се окаже вярно ,че Насо е погасил собствените си задължения,а не тези на клуба?