17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бали обясняваха,че с даренията от феновете се покриват разходите и задълженията.Да не се окаже вярно ,че Насо е погасил собствените си задължения,а не тези на клуба?

Нали сега Цици Тъпазов е акционер,той ще оправи работата

Дължи ли г-н Сираков данъци за придобитите акции????

Да вземеш акциите за да си понапълниш джоба - добре. Да водим сега какво ще правиш, майсторче.

Че пращането на заплати безпзаплащането на осигуровки е престъпление!!!

ГЕНИИ! ЧОВЕК, КОЙТО СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЛА НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА В РЕД, ЩЕ ОПРАВЕЛ ЛЕВСКИ! И КАК? МОЖЕ БИ ИМА ПОДХОДЯЩОТО ОБРАЗОВАНИЕ?

Айде джиросани, бръкнете си пак в джоба, че любимия ви клуб ще отиде в трета шопска дивизия.

И какво ни интересуват българите проблемите на уефски? Хвърляйте кърпата и готово, както стана с ЦСКА! Много ли плака тити палячото?

ДА. Твърдо. Сделката ще се оцени по номинал в крайна сметка.

За 70лв. Глоба ми взимат книжката и талона и спират колата от движение!!! За 5 000 000 лв. Нема проблем...

Лесна не фалира ли вече, или Тулупа подпира обора на всички власти?

Що се правиш на луд бе? Дължат 5 милиона и са направили споразумение с НАП. Ти какво направи с глобата? Хвърли я в жабката и чакаш да изтече по давност? Щото си булгар и на държавата не плащаш?

Ще покаже гол гъз на власта!

Че цска не стана ли Литекс?

Ще реве до пълно опощаване на Лесна.

За един и същи НАП ли говориме? И как си разсрочваш задълженията, ако не е тайна?

Защо ни занимавате с проблемите на Левски. Наско нали беше много мераклия. Да се оправя.

Левски" вече постигна споразумение с Националната агенция по приходите за разсрочено плащане на задълженията, които обаче са се увеличили в последните три месеца. "Дневник" съобщава, че "сините" вече дължат на НАП над 5 милиона лева, като 4.4 милиона от тях са по вече постигнатата договорка". Ей така. Това е първото изречение в новината. Ти чете ли я?

И каква стана тя,уж богати спонсори,собственици,божковци ,можковци и хоп 24 млн задължения.Прецакали са ги!

Искам да видя ( както е в нормалните държави ) как НАП и другите кредитори, хващат Сираков и Тити Папазов като собственици, продават всичкото им имущество и го разпродават. И разбира се Левски фалира. Това трябва да видя.

Не дремете а пращайте смс-и,пари по-сметките,всеки лев на фена от герена да отидат в клуба!

Докога този цирк? Айде, в окръжната група. Няма страшно! Говедата и там ще се прочуят с дрогираните и алкохолизирани фенове. А и така ще е точно и честно от страна на БФС.

Хайде приятели да се напънем да съберем някой и друг милион, в Гърция можем и догодина да идем, но догодина любимия отбор може ида го няма.

само са лапали в Левски, само са тичали по терена без са играят и са получавали сума пари, нещастници, боклуци, тунеядци, некадърници..нямам думи с които да нарека тези простаци които сега на гърба на народа искат да им се опростят милиони, а всъщност умишлено не са внасяли осигуровките....аз недоумявам как така ще дължиш ти милиони и ще се разкарваш свободно ...и тези пари на Главбулгарсстрой от 4 млн. лева са също на народа тя е държавна фирма...

Не разбирам "феновете" - какво ще стане, ако Левски изпадне от първа лига и отиде в окръжната група на "любителите" на футбола ??? Голям позор за тях ще бъде !!?? Нали обичат по-скоро Левски отколкото клуба ? Нека клуба да се оправя от "магьосника" Сираков, а той се е превърнал в просяк - дайте "фенове", да дадете !!!Легендата е националният герой Васил Левски, а не - Сираков, Папазов и сие....

и какво стана с цесекс - взе лиценза на етрополе и парите на Гришата ( от Литекс ) - късопаметен сладурко :-) - коледарче пухкаво :-)

Споразумение ,но не си плащат текущите задължения.При това положение споразумението се разваля или се прави ново.

Фесове! Държавата опрости на мюфтииството 11 млн. лв.? Сега що да не опрости още 5 млн. лв. на ПЕЕЛевски?

Едни фалират банки, други подаряват банки, трети фалират големи фирми, четвърти ги подаряват за 1 долар. Сега почнаха да "фалират" т.н. "професионални" футб. клубиже. И за всичко плащаме все едни и същи хора, станали сме за смях без да се усещаме. И затова товарът на магарешкия ни самар ще продължава да се увеличава, докато кротко си мълчим. Ясно е, че не е по силите на един човек в Б-ия, колкото и да е богат, да издържа по честен начин елитен футболен тим. На :Байерн" и "Фиат" им е трудно мъчат, пък ние чакаме Наско, Гриша, Батков или Венци да се справят. При цялата ми симпатия към "Левски", докато тия чукундури дето ни управляват не променят схемата на спорта, нещата няма да се променят. Или истински професионализъм, или - любителски футбол: да ходят да си ритат за удоволствие докато не се създаде силна икономика. И да ритат не в работно време, да не ги проевозват с правителствени самолети и да ги обявяват за футболисти на годинатам а наистина любителски!

24 милиона? Че то ЦСКА-София по известен като Личьекс-Етрополе за 3 години натрупа 36 милиона лева дългове...

700 хиляди за 3 месеца!!! Към НАП задълженията са данъци върху собственост и ДОД. Едва ли 7 млн са раздали като заплати след като месечно за заплати се плащат 850 000. За 3 месеца 2,55 млн, а ДОД е 255 000 из а да се натрупат тези 700 000 остава другите да са данъци върху собственост, който трябва да се платят до края на годината и все още не са дълг.

Стьопата да органиэира дарителска кампания.

Това е грешка. Уевскито нали уж бяха на печалба миналия месец? А група. От там говеда.

ааа тва със събирането на дарения съм го играл вече 2016 та...

Във всяко друго АД това щеше да означава несъстоятелност.

ПРАВ СИ АПОСТОЛЕ.......ЗА ЛЕВСКИ СПАСЕНИЕТО Е ЕДНО ! НА ЧИСТО .....

Айде, тия изгоряха!

от снимката. Разбъркай хубаво с лайна акциите на Чери Баба и си ги омажи по лицето!

Закривай. И каквото е останало като съоръжения да се даде на децата от Подуяне

На нормално дружество, което е в реалния бизнес, няма да му простят, защо бавят частен футболен клуб?

Нещастници! Без ЛОГИСТИКА бай хой сте свършени, отдавна! Тити палячото го очаква голям рев!

Уевскито - спартак София Имат общи задължения към фирми и нап и хора над 45млн. Нещо да кажеш....

от къде накъде ще има такива незаконни реверанси към Гейарена и говедата? Ако стрина Пина и вуйчо Ваньо от Горно Надолнище не си платят дори и левче данък за нивичката им, на мига идва бирникът и им прибира магаренцето. А тук става дума за милиони лева дългове, за неплащане на данъци години наред, за нови необслужвани задължения и кредити... И не иде реч за болница, за дом за сираци, за помощ за инвалиди, а за някакъв отбор от чужди наемници с огромни заплати. Каква е ползата от говедата? Да "радват" с провалите си техните дрогирани и алкохолизирани фенове хулигани??? И да чакат милостта на вожда ББ... За наша сметка... Неее, крайно време е да се закрие обора на Гейарена!!!

Като ви е толкова акъла да давате пари и накрая ви ги взимат. Кво стана последните 3 месеца нали феновете поддържахте отбора, как за последните 3 месеца имат 700хил дълг. Лъжат ви яко... Ама като сте си евроидиоти

Ами то отдавна е ясно, че този клуб е фалирал. Няма как разходите да са повече от приходите. Проблема е, че НАП прилага двоен критерии, всяка друга фирма с такива задължения отдавна щеше да е фалирала и да се управлява от синдик.

Омръзна ми всеки ден се говори само за отбора Левски.Да фалира и да приключва.

:) Да не се окаже, че вместо да извадят очите са изписали веждите на Черепа :) Отърва се от акциите и прехвърли задълженията на мераклиите . И сега да се спасяват. А той чист и невинен :) Добре изиграно

За 11 стотинки задължение към НАП ми отказаха отпускане на кредит и то от частна банка, която щеше да получи от мен 15 хиляди лв. такси и лихви!

Излиза, че от футбол не се изкарват пари. Собствениците наливат от любов, а не взимат..

Разбра се че под финансовата дупка на Левски има още дупки. С други думи дупката е пробита.