17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек, ако григор милееше за родината, тия ги биехме 3:2

Тъпчо, Григор точно преди 7 дни игра полуфинал на турнир от ГШ. В тези турнири се играе 3 от 5 сета и е безкрайно уморително. В купа Дейвис участваха тенисисти, които загубиха в първи или втори кръг. Григор не е почивал, сега има 7 дни почивка и следващата седмица ще се готви и заминава за Китай за два или три турнира. Но за такива, които коментират без да гледат тенис, не си струва да им се обясняват елементарни неща.

Глупчо, на път за Китай григор, ако милееше за родината, щеше да си направи два мача тренировка с тия аматьорчета за по час и половина и ги биехме 3:2. Но....ако му пукаше действително. И не беше преди една седмица, а преди 8 дни, и то в турнир, в който всички останали полуфиналисти играха един мач повече от гришу

Chefo77

Чакай чакай - значи "докато си почива" Григор може да ошамари двама аматьори, които без проблеми пребиха втората и третата ни ракети, така ли? И това защото някой си някъде решил, че на корта е като на бюрото пред компютъра - работиш, като се умориш, си пускаш пасианс. МИСЛЕТЕ малко преди да пишете как другите да разпределят графика си. А това, че от САЩ трябва да прелети до Испания и после - обратно до Китай и междувременно да се аклиматизира добре към часовите разлики - няма значение, нали? От София отскачаш до Перник, пазариш домати, връщаш се и си правиш салата. Същото е!

Не се хабете да обяснявате на драскачите на злобни коментари, без да са прочели нищо, камо-ли да са гледали тенис. Освен това Григор помага на българския отбор със спечелените от него точки за БЪЛГАРИЯ! Как на някои да им се обясни, че той се състезава за БЪЛГАРИЯ!