17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера на българското първенство, какво пречи световното? Нямаме национален отбор, няма играчи участници, никой не го гледа за да се чуди какво гледа. Може би, защото футболистите ги мързи и ще гледат мачове повече от другите зрители, а собствениците ще залагат на мачовете в черно тото.

Играчи във форма - това очаквам аз и далеч по-интензивно темпо, за разлика от Мондиалите в Бразилия и Южна Африка например. В Русия първенството бе добро, но тук ще е още по-добро

Не следя футбола.

и мразиш путин ти си ясен

Може би защото постоянно следиш, кой е следващия ти баща?

За някои фенове футбол поне месец няма да има, защото няма да я гледат тая пародия!

Само се оплакват, а не виждат, че това може да се отрази много положително. За пръв път разни като в Англия ще имат почивка до началото на зимата. Огромната част от отборите на световното, ще отпаднат рано. Само полуфиналистите, ще имат още по 2 мача - и за трето място. Всички останали ще са отпаднали минимум около седмица преди да свърши шампионата. От всички тези отбори дори за Англия ще имат поне 10-ина дни почивка, без от конкретните 4 отбора. Ако например Англия отпадне преди полуфинал, Конте няма защо да се оплаква, че Кейн е много уморен.