Заплахи за грешника на Швеция, нарекоха го имигрант и терорист

Джими Дурмас, който е от турски произход, е получил смъртни заплахи

Обратно в новината

Коментари - Заплахи за грешника на Швеция, нарекоха го имигрант и терорист | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои хора приемат играта прекалено лично. Че татуси, че се бият, че заплашват и обиждат ... Нямате ли си други цели в живота, че един футболен отбор да ви е толкова присърце?

Абе и Ибра май не е чист швед, ама не съм чул лоша дума за него.

Същият боклук е! Всеки да си ходи в кочината!

На Ибра майка му и баща му са шиптари, ама той е чистокръвен швед.Ха ха ха

Това е фалшива и неистинска новина. В примерната и европейска Швеция не е случват такива расистки неща. В страната с най-добра социална система в Европа. В страната на русите ангелчета, където всеки обича всеки и хората си подават ръка за помощ, никой не може да изрече такива лоши слова. В страната с едно от най-високите нива на изнасилванията в Европа; в страната, която е на 12 място по износ на оръжия в света; в страната, в която 4,5% от населението е в зависимост от алкохола; в единствената страна в Европа, която позволява брак между братя и сестри с общ родител … аууу май и там може да се лучи, защото швеЦите съвсем не са идеални!

Не знам какъв си, но за футболист не ставаш. Смени професията!!!

До "и аз...". Имаш право на мнение. Даже имаш право да си го навреш ....

Все пак можеше и да не последва гол от фаула. Можеше ако не направи нарушение, онзи да центрира и да стане гол. Просто така се получи. По-лесно се играе на контри. В първите 10 минути немците имаха над 100 паса, а шведите 6. Само че като складираш много хора пред противника и той съответно задържа там много хора и така се сгъстява и става трудно за преодоляване. Нещо като опита на Аржентина срещу Хърватска. Където пък защитниците не можеха да изнесат топката.

Срамна работа , сънародници да се карат заради шиб ан емигрант ! То и затова държавата ни е в това състояние !!! ДОКАТО НЕ ВЗЕМЕМ ДА СЕ ПОДДЪРЖАМЕ НЕЗАВИСИМО ПРАВОТАТА СПРЯМО ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ГРАЖДАНИ , НИЕ ЩЕ ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯТА И РОБСТВОТО НА ТЯХ !!!

Ами като абсолютно излишно фаулираш един от най-добрите изпълнители на фаулове в историята какъв си? Шибаняк разбира се. В комбинация с имигрант(какъвто си), става: шибан имигрант.

В wikipedia пише, че е асирийски християнин.

Може и такъв да е. Ама си е пуснал брада тип "аллах акбар". Има право, не му се меся. Ама и аз имам право, като видя някой, който прилича на муджихадин, да си помисля, че е терорист.

... имам право, акто прочета такова тъпоумно мнение да си помисля, че си дебил нали?

Всенародна любов към имигрантите.

а Хакан Сьорстранд не са ли заплашили?

Ми нормално, много малоумна постъпка.

Странна работа. Възмущава се, защото бил обиден, затова че прецака отбора си. Дали нарочно или от некадърност е друг въпрос. А той обижда без да му мигне окото, като се обявява зя футболист от най-висок ранг.