Заплашват да изхвърлят Русия изцяло от Олимпиадата през 2020 г.

Световната антидопингова агенция даде 3 седмици на страната да се защити

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кедето има евроатлантичски ценности, няма честна игра?

А бе тия руснаци не разбраха ли, че като не слушкаш все такива работи ще ти се случват. Ето ние слушкаме и всичко ни е ОК. Платихме ли си самолетчетата - платихме си ги. Ще ни ги дадат ли - ще ни ги дадат, ама друг път. Важното е да слушкаш и тогава и папкаш. За справка - евро-атлантическия мозъчен тръст на Цецо.

Толкова жалки и гнусни същества като джендърите от САЩ и натовската банда не са съществували никога! Не се спират пред никаква низост за да спечелят нещо, което е могат по честен начин!

руснаците ще влезнат в пътя...Няма как да се зъбиш на целия свят и да очакваш уважение, а още по-малко любов. Нашите руски тролове са увредената част на нацията ни, която постепенно също се лекува от тази зараза. Дълго време народът ни беше зомбиран от проруската пропаганда и отделни индивиди със слаб умствен имунитет безнадежно се разболяха. Ако се съди по коментарите им, доста и необратимо са се увредили горките...Но това не променя нещата - България е член на ЕС (а не на Колхозния съюз) и член на НАТО...И да скимтите, и да плюете, и да ридаете - все тая! Това са фактите и с тях (щете не щете!) ще се примирите... Иначе - чамодан, вокзал, Колхозия...Если вам здесь не нравится...

Браво! Само че руските тролове, въпреки че са руски, не могат да разберат последното ти изречение! Те са руски тролове щото получават пари оттам, които пари също не са руски! С прости думи казано - при рашките нищо не е като при нормалните хора.

а тепърва - изключено. опорочиха всичко.

Телевизиите ще отчетат твоя отказ като голяма загуба.

Без никакво съмнение срещу Русия е организирана мръсна компания спретната от англо-саксонския свят. На моменти тази компания дори комична (някои обвинения е чиста фантасмагория), ако не беше тя скалъпена основно от лъжи и измислици и въз основа на тях правят сериозни обвинения срещу Русия дори в тероризъм. И когато "фактите" не се потвърждават, продължават да обвиняват Русия в същото. Ето: прокурор на САЩ Милер след 2 год. проверка не си потвърди вмешателството на Русия в изборите им, но обвиненията не спират и продължават с нова сила и дори сега искат (организирали комисия) да накажат Русия предварително за вмешателство в изборите в 2020 г. Абсурдът е пълен. Няма вече закони, правила, презумпция на невиновност. Възцарява се безпредел и юмручно право, което се казва западна демократия, която е съвсем ЗАПАДНА до дъното

Винаги във всичко са Били мощенници. Такава им е природата.

То май вече няма спорт.... остана само политика и конспирация на всички фронтове.... де да беше само спорта...... където не им отърва все Русия им пречи....

То пък щото другите не са помирисвали зоб! Ха-ха-ха!!! Ама нали някой трябва да го отнесе Нали рашките натопиха нашите щангисти в Сеул, щото щяхме да ги бием с много и взеха та докладваха какво взимат нашите. А WADA случайно го откри! Хак им е сега! всички знаят с какво разполагат руснаците, щото нали си купуват аналитичната техника от запада, или от още по на изток. Та, няма как да им избягат. Винаги западняците ще са способни да им спретнат една засада.

То, че руснаците зобат, е ясно, ама американците на био-кукуруз ли я карат? Да въй в олигофрените тъпи... Серена Уилямс, щот била много болничка, нагъва химикалите, ама пусто америчка е... може! И за къФ спорт иде реч бе дебили? То вече единствения спорт е оцеляването на туй кълбенце, наречено Земя... Ще си организирам една Олимпиада на село и единственият допинг ще е тройно препечена ракийка с шоплушка салатка! А пък догодина, може и Балканиада да спретнем! Може и тениса да вкараме, ако Тиквата е още прайм-министерша!!! Тъй де, очаквайте включване и след това записване ... За стадиона еврУпейците може и да кихнат някоя кинта! Ако ли пък не, на поляната че маа копита Гришо мухобойката! Со здраве на всинца

Как България стана четвърта по медали в Сеул 88 С вода и хляб ли???????

Нито олимпиадите вече са олимпиади, нито VADA е антидопингова агенция ....Някакви мрачни личности, размахват някакви протоколи, в които пише, че са згубени други протоколи, в които пишело, че руските спортисти употребявали стероиди.

Ей, съсипхаха ги тези Олимпиади...Едно време, какви Олимпиади имаше....Ами, съветските другари, що се натискат да участват в тези менте игри .? Да се махат и толкоз. Да си игарят там, пред Путин

Тези олимпиади ги съсиипаха Фелпс, братята Уйлямс, колоездачът Армстронг ....

Олимпиадите не са на американците! А на гърците! Кой къде са натискал не е твоя работа! Всеки , които иска може да участва! И с тия измиослени антидопингови комисии да си го заврат дето слънцето не огрява!

Ами да, помним ЛА.

Няма профи спортист , който да не взема. Най добре разрешете всякакъв вид стимуланти и да се приключи с тоя цирк.

Ще се окаже, че от WADA са бутнали по погрешка и някой руски рафт с урина....

Ами, сами да си направят Олимпиада. Нали са си самодостатъчни ?!

lu4ka

Сочи 2016 какво беше?

След последното световно по художествена гимнастика от онзи ден - където българският отбор беше ОГРАБЕН за сметка на Русия - боли ме фара за тях. Да ги махат. Сигурно и в други спортове действат така... Това в гимнастиката граничи с престъпление.

Във всички спортове действат така. И не само в спортовете. Хи хи, а джуджето ще побеснее, като ги отрежат от Япония. Кеееф!

МНОГО ИСКАМ ДА ГИ ОРЕЖАТ, ТЪКМО МАЛКО ПОВЕЧЕ МЕДАЛИ ЗА БЕДНИТЕ, МАЛКИ ДЪРЖАВИЦИ

Това е без значение, щом Британия фалира, а САЩ имат дълг 1,5 пъти по-голям от техния БВП. Западът е на смъртен одър, затова и се занимава с глупости. Русия просто ще си го премести на инсинуациите им.

Леко другарю, че последния път когато запада беше на смъртния си одър все че пукна СССР. Иначе, разбирасе, че Русия просто ще си го премести. Проблема е, че руснаците ще го издухат. Те и за това гледат да избягат от рая в загиващия запад.

Хубаво е братята Уйлямс и оня, дългия плувец, Фелпс - да поведат една кампания "Чист спорт за мирен свят".

Навремето си мислех, че по-тъпа пропаганда от тая на комунягите няма, ама съм се лъгал-има-англосаксонската!

lu4ka

Август 2016, бяха унищожени всички допинг проби на САЩ за периода 1990-2016.

Нагла путлерастска лъжа

Без Русия на Олимпиадата в Токио е все едно на Селските борби в България са олимпийците на света ! Не трябва да се допуска подобна аномалия за Олимпиадата в Япония от страна на измислената антидопингова организация ще е не интересна и не честна !

Мисията на МОК е медалите да отиват САМО в държави, където зрителите/феновете имат пари.

Искат пари на аванта от Русия тези от Антидопинговия Еросалим !!!

Ами като се зобат и на аванта печелят медали.....

Като не участват вече години.

Оххх само те се зобат ...

Тях ги хванаха. Да са действали по-умно

Ако може и от тениса да ги махнат

Ако лъжат и използват забранени похвати и субстанции - вън! В спорта Русия е фактор, но ако това се постига с допинг, с криене на проби и подменяне, и ако може и да се докаже това - да ги наказват! Хич няма и да рева за тях - 150млн нация и не може да изгради спортисти без допинг и без скандали около това..... не ми ги хвалете. Всички взимат допинг докато тренират, но внимават какъв и се чистят по много сериозни схеми - руснаците с техните "напреднали" технологии и медицина като не могат да го оправят това - да си ходят да си ближат раните.

Така тъкмо може да се отвори някой медал в повече за България. В крайна сметка и ние искаме да си "храним" спортистите с добавки, за да постигат повече, но понеже нямаме пари и достъп до качествена химия - разчитаме на натуралният аспект

Ти ко си мислиш, че САЩ имат спортисти без допинг ли? Ти само погледни онея маймуни сестрите уйлямс и пак ми кажи! Просто си тече атаката срещу Русия и това е! Всички страни използват допинг! Няма страна без допинг!

САШ, Германия, Китай - всички взимат, обаче знаят как да се чистят - а тия, мислят ефекта да го постигнат с мазане на резултати и подменяне... Като не могат като хората да следват режима - навън.

Знаят - пробите 'изчезват'... знаят, и ние знаем, какво знаят. "камъните падат и други работи"

Да знаят западняците как да се чистят, същата тази организция подменя пробите на когото си иска! Скапани нещастници! Днес е Рудсия, утре КИтай! Стига с политиката!

Всичко това е продължението на кампанията против Русия - и плиткоумните го вдянаха отдавна. Сега отказаха визи на руската делегация за ООН - пак ли допинг е причината? Толкова ли ви е трудно да видите и назовете истината или просто лъжата прекалено много ви устройва? .... Споко! За всичко се плаща рано или късно!

Русия малко ли кампании води против света? На колко държави им "бърка в здравето"? Може да си е намерила майстора

Поредното доказателство, че "студената война" срещу Русия не е приключила, а се води на всички фронтове! Я да помислим-кой плаща на WADA?? Да, точно тия за които си мислите! А както всички знаем-който плаща той поръчва музиката! Че те ако вземат проби от Серена Уилямс и не знаят от кой са-ще й изкарат резултат близък до тоя на Робокоп! Ама това никога няма да се случи, нали? Щото там са "правилните хора"! Руснаците се умориха да се оправдават, както и германците-да се извиняват. Спират от Олимпиадата руските спортисти, добре... да се пробат утре така да им спрат и танковете! Както казва Мария Захарова:" Като не искате да чуете нашите гласове, тогава ще чуете нашите гаубици!" Шеговито, но нека някой се замисли...

++++++++++++

Пълна международна изолация на руснаците. Във финансовата, търговската сфера, в спорта. Това е държава която се бори срещу единен ЕС и военния съюз в който е и България - НАТО. Това е държава, която налива милиарди в популисти в западните демокрации и ги руши отвътре. Да не говорим, че не зачита международното право и нахлува и заграбва територии в съседни на нея държави.

НПО -какво вършат у нас?

Ако не ти плащат си луд. Искай си премията.

Хайде да си гледаме собствената кочинка! Ние не подменяме допинг проби. Ние подменяме състезателите, ИЗЦЯЛО. ДОКАТО НЯКОЙ НЕ ПУКНЕ НА РИНГА!

ще си направят махленска спортна среща.

Само руснаците да не решат да пратят спортистите си с таксита Армада, и защото трудно палели ще спрат направо в Токио. Хем ще решат пограничните спорове с Япония. Другите ще кацнат с бели лебеди символ на мира,не са гълъби но пак са птици.

Защо има блокаж на палците?! Или не Ви интересува мнението на читателите Ви?! Че ги стресе страх некадърниците то е ясно, ама не смесвайте държанието и решението журито с международен състав с идиотизма на агенцията, която не отне медалите да други доказани наркомани!!! Рускините не са се наградили сами! Нали?!!!

Трябва да започнат да внасят "правилния" допинг от САЩ. Тогава няма да имат проблеми с WADA.

Руски разбойник с перестройка не се лекува. Трябва му тюрма. Така и с руския спорт- изгонване в публиката. Всичките тия парцали, които защитават руснаците как само забравят погрома над нашите момичета в Баку! Не просто ни ограбиха, просто черпиха рускините с медали. Но тук все още идиоти защитават руснаците...

Дали си гледал съревнования? или проста, ако наш`те - значи ощетени? На мен например повече харесали италианките. Но и аз като и ти не сме специалисти.

Ще спират, ще спират, накрая ще получат един прав между рогата, пък после ще се кротнат.

Всичко е на политическа основа. И без Русия може да има Олимпиада, но тя ще е като да ядеш нещо диетично, без сол и подправки. А и призьорите няма ли да се чувстват, че при други условия може би са щели да са с едно място назад ? Такива простотии последно се правиха от САЩ и подръжници за Олимпиадата в Москва. И уж "студената война" свършила.

Ееее, то да не е като пробите на САЩ, които ужасно случайно бяха изпочупени от служителка на същата тая WADA.

Русия и Китай са главната заплаха на нашия свят. Лъжци, убийци, агресори, крадци и т.н. Българите подсъзнателно го знаят и затова и децата и внуците, а и те самите искат да работят и живеят на Запад. Никой не иска на Изток Но на приказки, къде руските тролове, къде от простотия и завист хвалим тези мракобесници и плюем себе си - Европа и САЩ.

и как това умотворение се връзва с това, че русия е изключена от спортно събитие по политически причини ?

Отдалеч е видно, че в Русия не си стъпвай, в Китай още по-малко. Но пък " Лъжци, убийци, агресори, крадци и т.н" мнооого подхожда за една друга хвалена от теб държава.

Нищо, ще вземем руснаците под българския флаг, за пръв път в историята България ще има над 100 олимпийски медала, над половината златни, а ЕС и САЩ ще пушат нервно...

:)

в който руснаците да са си признали от първия път за някой золум...И това ще си признаят, но по по-трудния начин. Те десетилетия лъгаха народа си, че вървят към сияйните върхове на комунизма, водиха и нас в тази посока, та едни допинг проби ще ги накарат да се изчервят...

дай пример някой да си е признал. Не чрез бутане на епруветки, а просто така...

Хахаха, руснаците и без допинг пак ще са на върха, обаче американските лекоатлети без допинг има да търкат праха по последните места. Страх тресе целия Запад от руснаците и китайците- едните недостижими с космическите и самолетни технологии, компютърното програмиране и кодиране, другите с икономическия си растеж и древната си култура. За Запада са подсигурени хуманитарни доставки от банани целогодишно, дъвки с картинки, маркови дънки и бельо, тоалетна артия с парфюм, леки коли и готварски печки на ишлеме от Китай.

вчера словенците ги размазаха на четвърфиналите на ЕП по волейбол, не ми изглежда да са на върха...Навремето Политбюро нареждаше нашите спортисти винаги да "лягат" на големия брат на всички спортове...И те и много наши русофили свикнаха, че руснаците са много велики...Да, ама не са...

Ха, руснаците за малко се появиха по спортните събития и веднага обраха повечето медали... затова пак трябва да им скроят шапка;)

Аууу те на другите дъражави спортистите грам не взимат. Там въпроса е да не те хванат само всички взимат.

"да не те хванат", въпроса е дали искат да те хванат !

си не некъв друг си

в щатите има институти, които разработват химии, които не са в черните списъци . работят съвместно с комисиите, които ги пишат

Тъмните сили надделяват над разума

Руските спортисти да дойдат от тук да се представят и ние да се прочуем по света с некакви постижения.

Да, нашите да им предложат да се състезават под български флаг, така или иначе всички ще са наясно, че те са си руснаци и титлите би трябвало да са руски

Цял свят контра Русия. Друго си е да си от САЩ, тогава може и да повторят щафета заради теб, може и да унищожат безнаказано пробите, както спомена пишещият по-долу. От цялата дандания страдат спортистите.

Либералната политика ме потриса до дъното на душата ми.

И да ги изхвърлите Русия винаги ще я има,

WADA : Имаме много доказателства,че вашата сестра е лека жена . Обвиняемия :Ама аз Нямам сестра и никога не съм имал ! WADA: Имате две седмици да го докажете,или е ви накажем . .... Шизофренията на Запада е превзела и Спорта напълно !

Колко Жалко! Ами сега българските коментатори на какво ще се радват? За кого ще казват че е най-велик?

турския бей , управлявал селото ти до 1878 год.

сега като отстранят Русия от Олимпиадата в Япония, ще останат да се състезават само напълно чисти спортисти, защото никой друг в света не употребява никакъви забранени вещества и справедливостта най-сетне ще възтържествува! А също така ще фалира цялата индустрия за производство на допинг, защото няма да има кой да купува продукцията им.