Коментари - Заплатите във Формула 1: Пропаст от 54 милиона долара между първия и последния в класацията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре последен на опашката по надник във Формулата отколкото първи в НОИ ! Съгласни? Възражения? Въздържали се? Няма. Приема се единодушно! И в тази връзка да напишем едно стихче - Овладяхме пространство безвъздушно....А кога ще овладеем пространството бездушно? Приятен ден и дано вятърът на промяната навън да измете наслоения прах и отвее миязмите, натрупани нови 45 г. ! А сега да попеем - "Дано, дано, дано-о....."

да съм последен във формула 1. В България даже кирчо и кокорчо не могат да стигнат последния във формулата.

чудя се - тия нищо общо ли нямат с глобалното затопляне?!?!

Лудото Грети да иде веднага да се залепи на пистата и после да плювне доматена супа по пилотите.

Хамилтън е рядко противен растафар с претенции, свикнал да получава привилегии, защото е с "правилния" цвят. Но Ферари и Ред Бул го наредиха добре този сезон, въпреки гействените му немски покровители. Че искаше и да му коленичат останалите, докато събратята му рушаха паметници и чупеха магазини в Америка. Е га ти тепегьоза .... FORZA FERRARI Алфа Ромеа и Ферари са отборите на народа ! Мерцедес са слуги на неолибералните чифути !

Я трай бе, отпадък!... Ще видиш, тая година, колко сополи ще изходиш...

ХАМИЛТЪН ГО СЪЗДАДОХА ПОЛИТКОРЕКТНИТЕ НЕОЛИБЕРАЛНИ ВЕЩИЦИ, НО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД НОВОТО СЪОТНОШЕНИЕ НА СИЛИТЕ В КОНГРЕСА КАКТО И ИЗГЛЕДИТЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ В САЩ, СКОРО МОЖЕ И ДА СЕ ВЪРНЕ СКОРО В РОДНОТО СИ ГЕТО ДА АГИТИРА ЗА БЛЕК ЛАЙФ МЕТЪР И ДА СЕ ЧУДИ ЩО НЕ ИСКАЛИ ДА КОЛЕНИЧАТ БЕЛИТЕ ПИЛОТИ НА ПИСТАТА.

Всъщност доста се промени картинката. Преди 2 години имаше 5 пилота, които взимат под милион, като най-ниско платения взимаше едва 200 хиляди, а Хамилтън тогава беше на над 50 млн.

Само не разбрах защо по-бавния втори пилот на Мерцедес взима повече от по-бързия първи пилот завършил с повече точки... Може би защото така е политкоректно по евроатлантски понеже е черен джендър, хммм?!?

Марш в Сибир, там ще ти обяснят! Тук е НАТО и ЕС не е за тебе! Тук си враг!!!

Ще те снимам в полет от колесник на краварски самолет за поредицата "Дела и Документи" като се щуе, че Путин ни освобождава за пореден път. Под снимката ще пише - Тъп Трол, за толкова са им стигнали центовете!

ТИ ГО ОСТАВИ СИБИР , ОБАЧЕ НА ХАМИЛТЪН КОЛЕНИЧЕНЕТО НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ .... НЕ СЪМ ЗА РУСИТЕ, НО И НЕОЛИБЕРАЛИТЕ СТЕ ИМ РАВНИ ПО ГНУС И ОТВРАТ. ЕДИСТВЕНО ТАКА ПРОТИВЕН КАТО РУСОРОБА ПУТИНОФИЛ Е И ДЖЕНДЪРАСТЪТ ЕКОАКТИВИСТ !

ЩОТО ЧЕРНИЯ ЗАПЪРТЪК Е ВИДЕН АКТИВИСТ НА БЛЕК ЛАЙФ МЕТЪР И ЩЕ РЕВНЕ ЧЕ ГО ДИСКРИМИНИРАТ РАСИСТИТЕ. НА ТУЙ НЕЩО В ЮАР МУ ВИКАТ ПОЛОЖИТЕЛНА ДИСКРИМИНАЦИЯ, ТОЕСТ КАТО СИ ЧЕРЕН ДА ТИ ПЛАЩАТ БЕЗ ДА РАБОТИШ.