Започнаха преговори за големия мач Фюри - Джошуа

Не е ясно как това ще се отрази върху очаквания бой на Кубрат Пулев с Ей Джей

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е поредната британска гнусна измама ! Първо има ренгламент и второ Джошоа ве е от класата на Фюри той е посредснлтвен подкупен тото играч! Пулев и Донатей имат по големи шансове срещу Фюри ! Джошоа е срам за бокса.

Като всеки българин искам да гледам Пулев с Джошуа, независимо от изхода. А иначе за мен би било по-интересно да гледам един ден Джошуа с Уайлдър.

Мачът за обединението ще е Фюри-Пулев. Имам усещане ,че Пульо ще тресне Жошката и на реванша в София,а белия циганин ще си отупа пак черния циганин

Не е атрактивен.

Кобрата се обезцени в единствения шанс да се докаже пред света като завършен боксьор от класа. Това продължава да го преследва. Отделно е комерсиалният ефект от англоезичните имена с фенска маса и слава до небесата, които ще ги гледа цяла Америка и половината свят.

Наш Ганьо къде се бута и то между шамарите. Никой не иска да гледа мач Джошуа - Пулев. Пак ще има “продължаваме назад”, “братя българи”, освиркване на химна на Великобритания от българите, абее все селски изпълнения на “великите бугари”.

То щото ингилизите много ни се радват и хич не ни плюят. Това е страната,която ВИНАГИ е играла срещу България в исторически план

В исторически план дори историята на страната си не знаеш

Всъщност не е точно така, но хайде че темата е друга