17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сена е и си остава #1. Биткаджия, който мислеше за всеки детайл. Имаше топки и беше непримирим, без да е злобен. 1300кс с ръчка? Кой путьо от сегашните( изключвам Алонсо) ще се справи?!

Хамилтън пък въобще къде го споменават в статия за Сена...

e shtom netflixgo pravi shte da e "nai- velikiyat pilot " kauboi i F1smyah ti, kazvam .ta te razbirat samo ot lyav zavoi,(nass car).

Дечица,вие,които не сте наблюдавали Сена нищо не знаете.Той беше гений и най- добрия за всички времена!

a nie koito sme go nabludavali ne sme na sushtoto mnenie .mnogo si prilichat s lainoto verstapen naduti ,nadmenni i vse te pravi .nai- nelikiyat e Niki Lauda .ama netflix sa pomiyari,to tova ne e nass car.

В крайна сметка се броят титлите и победите.А не отделни състезания.То и Монтоя беше добър,ама издухваше двигателите.Тъй че номер едно е Шумахер и в скоро време ще го мине Хамилтън. А при шефовете на отбори е категорично Рос Браун.

Ако Любимите ти изпълнители са Джъстин Бийбър и Тейлър Суифт как да ти се обясни че Бийтълс са най великата група. Така и с формулата, ако не си гледал Сена и не си над 40 годишен нямаш право на коментар. А на тези които Шумахер е номер едно просто изчакайте 10 години някой лапищак да ви спори как Хамилтън е най великия.

Тези, които твърдите, че Шуми е най-великия, гледали ли сте Сена ?

великият шуми е най-великият ! сена го правят "велик", заради трагичният му край , т.е. емоционално "загинал като герой", обаче чисто спортно-технически - шумахер е №1

Ами не, не е така. Вторият пиот на Ферари винаги е работил за Шумахер, нещо което го нямаше в никой друг отбор. Спомням си веднъж когато Барикело спря на финала да го изчака да мине пръв. За мен Шумахер не бепе никакъв спортмен колкото и добър да беше. Сена е по добър.

Ще ме прощават, ама има един пилот, който се е борил с маса велики съперници, в повечето случаи с по-слаба кола и накрая е рекордьор. И се казва Шумахер. той разви колата на Ферари от един бавен кашон, до най-добрата в редицата за години напред. Сори Бергер, ама си злобничък спрямо сънародника ти.

Мда, най-слабата кола наблъскана с ужасно много нерегламентирана електроника, съотборник винаги бразилец, който е брутално мачкан винаги да отстъпва, в пъти повече дадени пари за развитието на колата на Михаил, нестихващ сремеж от страна на чичко Брни Михаил винаги да е най-отгоре в името на повече енове и кинти и още и още. Много малка част от усхена на Шумахер се дължи на самия него, още по-малко път от успеха на Хамилтън енагова заслуга. Легендата на Ф1 е само една и се нарича Сена!

каквото е да прави екипът преди и по време на състезание, ако не беше геният на шумахер, нямаше да има толкова победи в историята ! да, беше брутален , груб играеше ва-банк, но точно това го напарви велик!

Екипа на две трети работеше за Шумахер и една малка част за вторият пилот. Колата на Шумахер никога не е била като на вторият пилот. Хайде да си не пишем глупости. Беше добър, но за него беше огромен екип който го буташе барабар със съотборника му който караше за него.

Още със заглавието на статията ми става ясно че става дума за Сена... Беше най-добрия, особено когато завали дъжд.

Тази оценка е нелепа! Без да омаловажавам постигнатото от Сена смея да твърдя, че няма най-... в този спорт! Всеки с времето си, техниката, екипите и правилата на играта! И всички пилоти в този спорт до един са най-добите спрямо нас, които пишем и ще пишем и не сме сядали зад волан в такова състезание! И не на последно място: Сена не направи нито едино читаво състезание в сезона в който загина! Това беше първи сезон в който премахнаха маса контроли от бокса! Трябваше да се върши много повече работа от пилота! И пак казвам това са факти, не давам оценка за самия Сена, защото не съм и толкова добър колкото всеки участвал в тестове на това състезание!

Шумахер у номер едно. Всички останали са след него дори измисления герои Хамилтън.

НО ХАМИЛТЪН СИ Е НАЙ - ДОБРИЯТ ПИЛОТ .

Мерцедес е най великата кола не Хамилтън. Кво му е великото като най големия бездарник Розберг му взе титлата. Шумито като си счупи краката не позволи на Ървайн да вземе титлата, ти смятай за какъв боец става дума. Хамилтън е едно плямпало и нищо повече, всичко на готово.