17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а кауна и на 30 няма титла а пускаше лъжи че бил бейби фед докато си бръснел газа...

Хубаво момче, талантливо, със сериозни заявки да е тестер номер 1 на всякаква зоб и ако за разлика от Надал, има наченки на разум, то много скоро ще се скапе.

След "изгубеното поколение" се появиха 5-6 много талантливи млади състезатели като Медведев, Зверев, Рубльов, Циципас, FAA, Синър и т.н. Сега обаче изплува и Алкарас, който показва още по-голям талант - талант, бих казал, сравним с този на големите трима.

Играе момчето, но има още много хляб да изяде. А тези титли които сега ги печелят са подарък. Не само за него. Все едно в ерата на Кличко да му бяха забранили да се боксира и да казват ехее колко добри млади таланти станаха шампиони. На докато държат насила най - добрия извън корта, тези им титли за мен са без стойност, колкото и добре да играят!

Така е, но от друга страна Алкарас е едва на 18 и вече играе като топ-5 играч. Въпросът е, дали ще се запази от контузии и дали ще похаже нужната психическа устойчивост и консистентност, за да бъде голям шампион. Ако да, то тогава го виждам като бъдещия номер 1.

най- добрият да се беше ваксинирал и нямаше да стои да гледа тенис по телевизията, но като истински балкански хитрец реши, че правилата са само за тъпите и духна супата, защото в нормалните държави правилата се спазват!

Това момче с какъв хъс играе не е истина, ако се опази от контузии ще стигне много далеч!

Вамос Алкарас !