17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам и ЦСКА -1948 и Септември да влязат заедно под името ЦСКА Септемврийско знаме

Ама по-добре звучи цска 1948 септемврийско знаме - София, а може и Ловеч накрая... :)

За първа лига съвсем спокойно трябваше да се изиграят всичките мачове, както са по програма, включително плейофите ... Закъде са се забързали никой не знае .... Българска му работа ....

ДОКОГА ЩЕ СТАВА ТОВА, КОЕТО ИСКАТ ДОМУСА И ГОВЕДАТА?МАЛКО ЛИ ВИ Е ТОВА, РЕЗИЛЪТ С БОКО? НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ТЪРПЕНИЕТО НА ХОРАТА !

Оооо.... Боли ме за теб...Оооо

И в същото време Балкан - Ботевград води в класирането по баскетбол,но???????!!!!!!! Понеже говедоспор е втори... ами НЯМА шампион!!!!!!!!!!!!

По отношение на "равните везни". Равни, равни, колко да са равни. Колкото е резултатът от мача от първия полусезон между ЦСКА и Септември, ли? Все пак можеше да се вземе соломоновско решение. Изиграва се мачът между двата отбора от втория полусезон и за шампион се обявява победителят от общия резултат от двата мача.

Сам си отговаряш на чуденката .... Цска 1948 - Септември 5-0, говори достатъчно ясно, защо няма никакъв смисъл да се играе допълнителен мач между двата отбора ... и да се гледа общия резултат от двата мача ..... А и Септември не са играли вторите си мачове и с Монтана и с Локо София, къде е гаранцията, че Септември ще си бие и в двата мача ..... От 6 мача между отборите в топ 4 Цска 1948 има 5 победи от 5 мача 13-2 положителна голова разлика .... Имаше наскоро статия за мачовете между отборите от топ 4 изиграни и класиране само между тези 4 отбора ....

е майка на това смешно отборче ццка , баща му е окупаторска русия , а при тях винаги така са се решавали нещата , нямат един изигран честен мач, спортсменство и честността липсават при тия еничари!

А БАБА ЦОЛА ЗАБРАВИ ЛИ Я?

Автора на тази статия е много пристрастен . Мисли хората за глупаци и за журналист очевидно не става. По-добре да отиде на село и да си гледа там говеда или овце.

Поздравления за статията! И на последния въпрос от нея :НЕ! няма смисъл дори да се напрягаме вече за тази пародия...от години хората нито ги гледат , нито ги взимат присърце...

Ами какво да направят като са тъпи та чак вдлъбнати олигофрени. Толко им ражда кухата глава

За критерия "точки средно на мач" - да, така първият и вторият във Втора лига биха имали равен точков актив, но си остава фактът, че във вече изиграния пряк двубой ЦСКА-1948 са спечелили с 5-0 - не звучи чак толкова несправедливо, че са класирани първи.

Не е вярно и така Цска 1948 има по-добър точков актив или по скоро коефициент и пак е по-напред от Септември ... От Септември нямат абсолютно никакво основание да претендират за 1 място ... "Комплексарски мечти, ама аз можеше да съм пръв ако ......"

Каквато ни държавата - такъв ни е и футболът и управляващите го! Мафия!!!

Макар да са ми симпатични ЦСКА 1948, са прави, че трябваше да има мач между тях за първото място, а загубилия да е на баражи. Но да напомня, че предният мач ЦСКА 1948–Септември завърши 5:0 . Това с оглед на предимствата.

Сам си отговаряш на чуденката .... Цска 1948 - Септември 5-0, говори достатъчно ясно, защо няма никакъв смисъл да се играе допълнителен мач между двата отбора ... А и Септември не са играли вторите си мачове и с Монтана и с Локо София, къде е гаранцията, че Септември ще си бие и в двата мача ..... От 6 мача между отборите в топ 4 Цска 1948 има 5 победи от 5 мача 13-2 положителна голова разлика .... Имаше наскоро статия за мачовете между отборите от топ 4 изиграни и класиране само между тези 4 отбора ....

Например: 1. Разград да не оцапа нещо, ако се играят всички мачове. 2. След като фалира отборчето, на което разнасят акциите като салфетки, собственикът на авиаторите да се прекръсти на Лефски 1914 и да остане в елита.

Простотии и глупости ръсиш ....

Нищо, следващия път пак да гласуват за Перуци и Ко. Той пак ще ги оправи всички.