Жена в болида - мит или реална възможност? В "Рено" започват работа по въпроса

Очакванията са след 8 години да има напълно подготвена жена за Формула 1

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да се подготви за пилот от F1, ама ще е малко като рушняците преди във формулата, инцидентите ставаха все заради тях!

Не е достатъчно да е само жена! Трябва да е черна, да е лесбийка, трансджендър и поне без един крайник! Ами така де, нека сме толерастни!

То в момента и дете да седне в колата на пъпчасалия служебн шампион ще е първи. Та не е важно кое е зад волана а каква кола караш.

Жена и кола са две различни понятия иначе казано ляв мигач и завива на дясно ....

Е и ако може да кара да кара какво ми говорите пълни глупости , няма значение мъж или жена важното да е за тази работа , изкуствено ако го правите е просто лоша услуга за жените

Имаше не един и два опита в по-ниските серии и от нито една жена не излезе успешен пилот.

имате си бол пари хвърляйте си ги на вятъра...

От старта на Джована Амати - последната жена във F1. За съжаление - не много успешна, три квалификации, три неуспеха, 10 секунди след най-добрия (това на 1 обиколка)

Точно така, не си спомням подробности но беше бавна. А иначе със завиден опит дойде във мисля пак рено... лижие ли беше. Края на 80-те.

Негър скиор и жена шофьор няма !

Негър скиор, даже СКИ УЧИТЕЛ съм виждал в Австрия, в SkiWelt. Беше голяма атракция, всички се спираха да го гледат. Той само се подсмихваше.

Според мен може да се сложиш жена в болид.

сложи

трансджендър

Колкото сЕри на с анаболния бъз може да бие мъжете на тенис.