17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.... това добре, но че и тези след поколението на Стоичков и Лечков са си куци коне другарко Паришева, си е точно така - ТОВА ГОВОРЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ПОКОЛЕНИЕТО НА ПОПЕТО...!!!!!!

Аз пък съм недоволен от измисления, нямащ нищо общо с реалния спорт "министър на спорта" Красен Кралев !!! За какво ни е това чучело, което толкова време не можа да "стопли" какво става в БФС и се прави на много компетентен , а всъщност е един канцеларски "плъх" ! С нещо да е допринесъл за развитието на спортОВЕТЕ ???? Само се "върти" около Боко за "авторитет", който и премиерът НЯМА ?!!!!

... ти пък какво разбираш от спорта бе вероятен комуняга-хейтър - Кралев е виден спортен мениджър и голям спонсор на спорта, МНОГО ПРЕДИ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР...!!!!!! А Борисов и ГЕРБ си бият твоята партия мафия БСП/БКП когато си искат - не биха само при избора на недоразуменоието Радев-фърчилото, но така реши Борисов с Цецка...

най-важното е че ледовете около БФС започнаха да се трошат и да се топят. Очаквам да започнат да лъсват много кирливи ризи и да излязат наяве много неща не само от националите но и от клубовете които не смееха да кажат нищо срещу цитаделата БФС начело с подобни като Лечков и

То и с Ивелин и без него.......

Е, нямаме Меси и Роналдо да чакат на опашка да играят в БГ националния по футбол. Ивелин е сносен футболист и като цяло никога не скатава, опитва. Другите дървета са още по-зле. С него може да е зле, но без него, с това, което имаме може и да е по-зле.

„Жената до“ еди си кой... Много тъпо звучи.

Защо бе? Зависи от позата...

Да... уви болшинството си ги кефи тоя израз

И аз съм доволен, но не очаквам и нещо съществено да се промени.