17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въпросният артишок е самоп надута реклама женкаму развява путало и уж а вечер го отвивала и спретвала яка оргия която подкрепял месният плод зеленчук.

колко да е силен един зелечнчук че и не спирал да го показва???!! тоя е най големият мошени ф тоя спорт и на много мест а даже не го споменават

Нашето слънце Каролев няма ли да го вземат при Шумахер да го лекуват.

Като чета коментарите и ми става ясно защо има все повече насилие, тероризъм и психично болни по целия свят. В идеята си да сте оригинални говорите врели некипели. Почнете да мислите вече стая глава преди да казвате каквото и да е било, а не само да си я носите за равновесие. Защото днеска ще го кажеш, утре ще го кажеш, то вдругиден няма да ти стигне само да говориш и ще го направиш.

Винаги съм си мислил, че всеки получава това което му се е случило. Сена през 1982/3 британските медии го обвиняват, че се е радвал и смял когато е починал човек от екипът му. Той след това влиза в обяснителен режим и казва: Нали знаете британците не му харесват и си измислят неща, типично британски хумор. На 15 май 1986 г. загина бвшият му колега от екип Лотус Елио де Анджелис. Сена не го е желаел в екипа си. След това Усмивката на Михаел на подиума. След това лошото решение на Рон Денис да сложи “всички яйца в една кошница“ А именно да държи едва 25% от акцийте на Макларън, а останалите да ги продаде на арабина Мансур Оджже и на бахрейнски фонд. Всъщност Мансур изгонва Денис от собствената му фирма от недалновидността на Денис. Арабите се подкрепиха заедно претежаваха 75% от Макларън. Денис едва 25%. Така изгониха Денис от фирмата която той притежаваже през 1982 г. на 100%. Мансур Оджже винаги е държал на Сена, през 1993 г. Денис искаше да се отърве от Сена и измисли съвършеният план да “няма“ заводски двигател, защото Денис знаеше едно ако Макларън няма заводски двигател Сена няма да остане там и за минута. Пана сработи, накрая излезе, че Сена сам си тръгва по соббствено желание от Макларън. А всъщност беше изхвърлен от Рон Денис. На Мансур не му хараса това, а години по-късно открадна Макларън от Денис. Но вината на Денис да изгуби Макларън е огромна. Няма как да продадеш 75% от акциите на хора от един етнос в случая араби и да очкваш, че няма да се обеденят срещу теб. Както се казва да се англичанин не е лесно и да си глупав очевидно същото. Всеки си е получил заслуженото.

Дано стане чудо и да се съвземе лека полека.

И как ще стане това съвземане?!Никой не знае какво е точно състоянието му! Само близките и докторите.От време на време оскъдна информация!И мисля че правят реклама на негов гръб от време на време.Това е грешно!Оставете човека да мира!

Най-добре е да му изключат апарата и да го оставят да си отиде от тоя свят. Той вече 8 години е между двата свята.

Наскоро писаха за починал френски футболен национал, след 39 години в кома. След като лекарите са му сложили някакво лекарство в големи количества и му поразило мозъка.

Ако не бяха доживотните рекламни договори да му е спестила мъките да живее като зеленчук ... Не пожелавам на никого подобна съдба.