17-11-2017 20-11-2018

Коментари

начи, тез федбалерки твръдът, че да забавни и залозите са като ва мъжки фудбол? ного грешйт. режи! и убивай.

Първо да задължат всички жени да ги гледат и задължителна реклама от всички големи компании... комунизъм яко ги тресе ама си имат парички все още...

Тия хомозобаджийки си ги гледат само роднините в САЩ.

Били спечелили 4 световни. Хахаха, на кой му пука за Хамерика ските траверси?

За същия този Байдън когото обвиняват в сексуален тормоз ли говорим? Човека който и без да има обвинения се държи меко казано странно в присъствието на жени? Еми точно той ще е символа на новото просветление на американските жени няма как. Демократите преместиха небето и замята само Сандърс да не спечели та какво им остава на горките американски жени. Ще тръгнат с мило или със сила към новото светло бъдеще с опипващия Джо. Всички знаят че Тръмп е същия ма за разлика от него Байдън се опитва да отрича и се прави на ударен с мокър чорап. А по начина как се отразява новия му скандал в медиите близки до демократите като CNN и New York Times (опитват се да си мълчат колкото е възможно повече и чак началото на май се сетиха да пишат по нещо) значи на демократките бъдещето им е светло и бляскаво. Да им е честито бръсненето на американските дами!

Съгласен, ама да се боксират голи до кръста. Също и в плуването да са голи до кръста. И във всички спортове да се състезават наравно с мъжете ;)))

На тея докато не им пораснат пиш.ки няма да мирнат. Току виж е станало някога. Иначе по темата, ако носят толкова приходи колкото мъжете става иначе да го д.хат.

Демократите съвсем изперкаха. Дано републиканците спечелят. Дайте да въведем и равенство в мините за въглища. Там женския персонал е много под 50%

.... и съблекалните да са общи, във фитнеси, градски бани и закрити и открити басейни, всички жени да са само по монокини, откога го чакаме.... Само да не са такива мутанти като мириканките, че ще бягам

Байдън вече е забравил какво е общеал. Не че ще стане президент, но е доста смешно да се надяват, да си спомня какви ги е говорил.

Бе, така си е - най-голямата дискриминация си остава в спорта - жени и мъже се съзтезават отделно, както навремето бели и черни. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Прав си човече , като ще е гарга да е рошава.