17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принципно са прави, но дефакто никой не ги гледа. Футбол да играеш е преди всичко удоволствие, а не работа. Меси, Роналдо имат талант за преклонение. Не съм чул някой да се прекланя пред женски играч. Като не им харесва в крайна сметка има бюро по труда, да си намерят нещо по добре платено.

За футбола колегите са се изказали, но аз искам да засегна и темата в тениса. Защото там крякаха-врякаха...и изравниха Прайз Манитата. За мен не е правилно- единият играе 3 от 5,"другата" 2 от 3. Ами како,поти се и ти 5 гейма,вземи и ти повече пари.Ама жената е свикнала да си покаже голата г...ца,и затова да и дават пари. Но Ние сме си виновни- защо му трябваше на Кобрата да се мляска с онази скочубра? Ами " трябва и малко акъл"- ловиш се за сърцето,припадаш....и иск 2 000 000 срещу телевизията защо ти е пратила 1 "путана" за интервю. Вместо да ти вземат онези 500 000 дето те млатиха по главата... ПП. Написах " другата",защото отдавна се знае ,че доста тенисистки са " от другата страна",а като сложим отпред ПОсерената...

Кой ги гледа тези мисирки??

Дамите не мислят. Не 66 милиона а 666 милиона могат да изкарат ако започнат да играят футбол само по бикини ;-) Тогава нито един мъжки отбор няма да може да ги засенчи :-)

Играят срещу мъжкият тим - той и без това е сред най-слабите в света, а те са световни шампионки?... Самият факт, че повечето хора не знаят кой е световният шампион при жените е достатъчен за повечето трезвомислещи, но нека не бъдем част от Патриархалният сексизъм. Ако победят мъжкият отбор може би трябва не да изравнят заплащанията, а да ги сменят! НО Ако загубят позорно, както се очаква, да си мълчат!!!

Ще победят дръжки. Тези бяха загубили с 16 гола от някаквъ колежански юношески отбор.

Добре са замислили схемата, ама лошо изпълнение. Трябваше да инвестират малко пари в смяна на пола и щеше да хване дикиш.

Е да бяхте казали и мотивите на съда ... Накратко ... мъжете са генерирали много по-голям интерес, гледаемост, реклами и т.н. абе просто да го кажем .. пари. Като се погледнело каква част от заработените пари са прибрали мъжете и жените, се оказало, че всъщност жените са много по-добре платени, т.е. са прибрали много по-голям процент от заработеното.