Жестоко убийство потресе бразилския футбол

24-годишен играч бе открит с отрязани глава и гениталии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека дерзанието на криминалните експерти в секция коментари започне сега!

И задължитено да се намесят Путин и Сорос :). И ББ, много ясно.

дано открият бързо убиеца, за смъртна присъда е - много жалко за това хубаво момче.

Добре че не са изкарали, че е дело на новият им президент. Поне засега. Сигурно е ревност, за да му режат онази работа. Не е напълно изключено изнасилване и ответна реакция, но засега не се изнася нищо за такива предположения.

Имам усещането, че накрая ще се окаже някоя мома убиецът. Останала е незадоволена и си е отмъстила. Няма по страшно нещо на този свят от възбудена и незадоволена жена!!!

Мир на праха на този симпатяга. Никой не заслужава да си отиде по такъв начин. Най вероятно се е заиграл със супер грешна бръмчалка и го е отнесъл завалията. Те футболистите са си еднакви навсякъде по света; Обичат да забиват актуални красавици, но тука някой бразилски главорез е решил да стресне малко разюзданите млади лъвчета....латиноси=силно вярващи но изключително жестоки хора без жал, без скруполи, без страх. Все едно са в средновековието. Ужасно е ....

по-добре пишете по темата, иначе сте същите драскачи като троловете

Гадна работа. Отрязаните генеталии говорят показателно за причината да се случи това. Подобни жестокости са в профила на неспособни сексуално мъже. Как и не разбраха, че за фуста, не се става фуста...вие се сещате какво имам в предвид за фуста. Секса от как свят светува става само с решението на женската страна, освен ако не е изнасилване, но и там въпроса е малко спорен, защото 90 процента от изнасилванията стават след доброволно допускане в близост на насилника/насилнците/

за да му отрежат гениталиите ,значи доброто момче се е проявило някъде с тях,а насилниците на жени при здрав гръб от страна на момичето ги кастрират

Тълкуванията ви до момента са в посока студено. Има нещо характерно за Бразилия, което не вземате предвид.

В Бразилия и Мексико разчленяват живи хора. Гледам съм клипове как ги режат парче по парче, докато остане само главата да вика. Тоя пак лесно се е отървал.

Всъщност това се прави навсякъде и най-вече в латинска америка и Азия. В сайта оргиш точка ком още преди 15+ години имаше секции с такива клипове по региони от света. Да не ти описвам какви чудесии съм виждал там, но си прав, че този футболист се е разминал леко.

Баси, що за животни живеят в тази Бразилия.

Защо да обиждаме животните?

СЕФТЕ

жалко че в булгаристан не постъпват така...

местен бизнесмен, Едисон Бритес Жуниор (38-годишен) - убил го е, както се твърди, защото направил опит да изнасили жена му Крис, с която бизнесменът има 20 години брак. Искал бил да запзи моралнатя цалост на семейството си. В медиите се появили твърдения, че футболистът бил гадже на Алана, но тя била отрекла тези твърдения. Убиецът е заявил, че не съжалява, арестуван е и в момента тече разслидване. Даниел бил поканен на гости от дъщерята на семейството Алана, която първа чула крясъците на Крис. Според Бритес футболистът си е свалил дрехите и е нахлул в стаята на жена му. Мрачен латиносериал. Заради една фуста - за която съпругът твърди, че е нямала нищо общо с убития.