Животът на Бекер зад решетките: По 22 часа в килия и 2 като фитнес инструктор

Легендата ще изкара поне половината от присъдата в един от най-лошите затвори на Острова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силната му обладт е укриването на данъци и мошенничество! Дс изгние там!

Като не иска да плаща на адвокати ще стане булка.

Бекер има нещастието да го съдят наглосаксите - те не обичат немците, както и него лично, затова ще лежи...ако беше някой международен аферист от наглосаксите или евреите, нямаше и да чуем да е осъден, камо ли да лежи...няма такива лицемери като наглосаксите...

а представяш ли си ако беше руснак? - конфискация на имуществото и куршум в главата + един контролен... щото се учат от джилезния Феликс. Абрамович мина метър, ама явно са го предупредили какво го чака.

А кога в тюрмето Брендо, Маргините, Маджо, Пашата, Тиквата, Галевите, Баретата и още изкопаеми като тях плюс поне 1000-политици, да ви е.......а майката и продажни ганьовски съдии и прокурори,?

особено борисов, много ме дразнят тези магистрали..

нЕма страшно - магистралите до няколко години ще са изчезнали по силата на втория закон на термодинамиката. Доколкото това са автомагистрали де - добре, че имат Акт 16, щото иначе нямаше да се познае. За сведение - арабелите имат магистрали, при това строителите са едни по-църни и от тях (това за да ви влеза в тона)... Нямат нищо общо с нашите освен пътният знак за начало на автомагистрала.

Ехее, то ако почнат и в Бг да съдят така , места няма да останат ….

места има. Просто на охраната на затворите трябва да им сменят местоработата - по границата.

Да , той не е убил човек, както казва сегашната му жена, но е извършил сериозни финансови измами, с които е ощетил тези, които са му дали заеми. В един момент е решил да не ги връща и да обяви изкуствен фалит, като преди това е скрил част от наличните си пари и имоти.. За финансови измами в затвора са лежали и други големи спортисти, в това число и в родината му Германия. Така че, каквото си е надробил, ще сърба

Изложи се яко Бекер. Съмнява ме да прекара дълго време в затвор. Това е за назидание. Ако няма кофти характер и не се кара със съзатворниците си, предполагам ще го пуснат в домашен арест след няколко месеца. Тези немци не си поплюват. Сещам се че президентът на Байерн Ули Хьонес по едно време влезе в затвор в Германия. Но бързо го пуснаха в домашен.

Арабите- мюсюлмани, нахлули в България представяйки се за бежанци- мигранти са МНОГО по- ОПАСНИ и гадни.. ТИя са Крадци, Убийци, Изнасилвачи Трафиканти на Наркотици... Тия също трявба да са в ЗАТВОРА и дори да ги застрелват.

Абе настъпил е някой чак в най- гадния затвор . Можеше и в затворническо общежитие ама някой иска да страда .

Това стана заради онази црна ковра Барбара Господ да й прати спин и наводнение.

Харесваш ли Лили Иванова?

бекер бе най прочут с това че се гордее с нацистите баба и дядо.. трябваше 15 г в затвора!

Ало робите , това дето го гледате по телевизията за демокрацията и справедливоста са ала бала ако не си плащате и вас ще причукаме или вкараме в затвора

И аз съм комунист, ама чак такъв комунист не съм!

Освен ако не се казва Боко банкянски - за него вместо килия къща в Барселона и секси мацка:)

Голям! Уникален! Незабравим! До голяма степен неговата игра, на Агаси и Сампрас ме запалиха по тениса! Сега са останали само едни малоумни блъскачи по топката! Като си тръгнат Ноле и Рафа, колкото и да не ми харесват , остават блъскачите, на които не им помня даже имената!

Братле, най-накрая един свестен коментар за тениса! В този форум и особено в тенискъфе само … са не казвам какви са. Те няма да те разберат!

Само ще добавя че Нолето и Рафата са бащите на блъскащите, като си тръгнете и се извърти едно поколение може и да се оправят нещата

Абсолютно, ако трябва да се даде някой за пример за красив и пълнещ душата тенис, то това е Роджър Федерер

Боко, Пеевски, Иван Костов, кога? Този ако за 50 милиона лежи 2 години и половина, тези по-горните трябва да са в доживотна каторга.

Беликобритания е държава, България не е държава от около 80 години...

Хаха, каза ли му го на комунето!

България не е държава от около 30 години.