17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На територията и най-големия талант да си, мама и тате нямат ли пари, никакъв талант не си :)

Надявам се, някой от тези баскетболисти по 210-220см, 120.150кг., да се "обърка" някой ден и да постави нови стандарти в бокса тежка категория. Срещу един такъв не знам и Тайсън какво би могъл да постигне, като не може да го стигне да го удари даже с подскок. Колко ли ще е смешен пък един Джошуа, ако малее с 20см, 30кг и 50см. "разпер" на ръцете.

е 2.13. Боксирал се е и при почти 150кг тегло. С 216см размах. И далеч не е легенда в спорта освен с габаритите си. Иначе югошколата и наследниците ѝ си е традиционно силна в много отборни спортове, особено в баскета. Интересно как се раждат и развиват такива таланти в Сърбия, а при нас е трагедия в последните 20г. в много спортове. Но той и Дончич са много големи.

Аз, затуй казах, "някой от тези басткетболисти", като Шакил О.Нийл, например, или този Йосич, хора с голяма подвижност и двигателна култура. Пък Валуев, беше малко недобре човека, много бавен и некоординиран. Малко си падаше боксова торба.

Това което си изброил за Валуев е доста типично за повечето центрове в НБА. Така че един среден по качество боксъор ще ги натарълянка. Размерът е най-важен за едни други неща, а в бокса има по-важни неща. Професионалистите могат по-добре да го обяснят.

Едно време само югославяните можеха да бият сащ с всичките звезди на нба, футбола им беше на супер ниво, волейбол, ватербол, а сега и тенис... Просто са им много добри школите... Няма страшно! Не могат да се сравняват с нас на щанги, борба и бокс...

Никой не можеше да бие "сащ с всичките звезди на нба"! Дори никой не беше близо! Дори да се съберяха най-добрите от целия свят, щеше да е лесно за Звездните.

Такава е приказката. Добре щом буквално...само те се доближаваха...и без това постът беше ироничен...то и сега никой не може да ги бие ако се съберат, но този си е добър...

yavno ne si gladal kak Braziliya im eba maikata na zvezdite na olimpiadata ,ama drugo si e, da si samo plyampach.

Да е добър, колко да е добър? В момента яде бой от Сънс на полуфиналите на запад да пушек се вдига.

Сърбите имат Джокович и Йокич, а ние имаме само чалгари и меки китки.

Ама, ний пък сме "демократични", "толерантни", "европейски солидарни", натовски теляци, амеркански подлоги... турски кенеф.