Жозе открадна заглавията, след като изпусна да грабне точка на "Анфийлд"

По-добрият тим загуби, озадачи португалецът с изказването си след 1:2 от Ливърпул

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВИ ПО ДОБРИ БЕ НЕЩАСТНИК ГЛЕДАШЕ КАТО ППИПИКАНО МУШКАТО ПРИ ВЛАДЕЕНЕ НА ТОПКАТА ПОЧТИ 80% И УДАРИ 6 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИВЪРПУЛ КАКВО ДЪБИЛСКО САМОЧУВСТВИЕ

Този е жалък, отборчето му имаше владение 20% на топката, върза му от случайна контра, докато ЛИвърпул направиха поне 13-14 положения завършили със спасяване на Лорис. Не вземе този тъп нарцисист да се погледне, че можеше да вземе поне една точка, ама прави там офанзивни смени с Моура, да ни тресне да се направи на важен. Точно неграмотната му смяна остави празно пространство пред защитата и атаките ни станаха по-опасни, а и Фирминьо влетя на скорост при корнера, защото нямаше кой да го покрие. Като отиде на Анфилд, пак да погледне надписа "НИЕ СМЕ ЛИВЪРПУЛ" и добре да го ЗАПОМНИ, този жалък нарцис Моуриньо!!!

То и Кобрата викаше след мача с Джошуа, че той е бил по- добрият боксьор. Моуриньо явно е гледал от него.

Голове, като този на Тотнъм, бяха отменени за Ливърпул на мачовете с Брайтън и Евертън. На този с Евертън дори и без ВАР се виждаше, че няма засада, но въпреки това го отмениха. Ако се прилагаха еднакви критерии, Ливърпул трябваше да има 4 точки повече и да бъде със 7 точки аванас вече - почти толкова колкото имаше миналата година по това време (8 т.). ВАР ще убие футбола, ако съдиите не започнат да мерят с един аршин. Не могат да взимат решения при ситуации, в които разстоянията са по-малки отколкото е чувствителнотта на ВАР сиситемата.

Затова казваме, че истината е субективна. Жозе е свикнал да печели мачове с половин положение и глуха защита, та по неговите стандарти цял гол и 24% са си тотална доминация.

А и реферчето подпираше Тотнъм.Т.н. срещу онова беличкото Мане само два откроени фала бяха свирени...

Мо е гледал някой друг мач. Тотнъм беше в глуха защита през повечето време, вкараха гол, който ако беше отбелязан от играч на Ливърпул щеше да е обявен за засада от ВАР, играеха си спокойно с ръка в наказателното поле и извън него и съдията "не виждаше".

Португалски специални цигании! Тоя е на хероин, първото полувреме можеше фа свърши 4:1, а и дузпа не ни дадоха за игра с ръка на техен играч. Излага се яко Моу...

Бат Жозе, Луд ли си или си гледал някой друг мач???

И той като Пулев е бил на някакъв свой си мач.