17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка! Писна ми от тези корумпирани мутрти от Лудогорец да стават шампиони вече толкоз години! Искам българския футбол да се изчисти от корупция! Отивам да блокирам кръстовището пред нас докато всички от БФС не подадат оставка! Ще се барикадирам с кофата за боклук, ако е нужно...

2:1 на точен резултат. И чичо Гошо винаги готов. А може и Генчев, ако не го е гнус да го ползват за носна кърпичка. Поздрави!

Да очакваме ли нова изненада и в Подгорица .....

за жалост с тоя треньор толкова! За радост това ще му е последния мач! Машината нещо скърца няма го Марсо.

Той това ще им е и единствения отбор.Отпадат

Черногорци ще поставят измисленото отборче от измисления град разград на мястото им!

А в Черна Гора радостта е още по голяма... Не са имали по слаб съперник от доста години

Защо да ходят до Черна Гора? Да ходят до Враца.

Чакаме следващия съперник! Мачкай!

Kenn1111

Хубава снимка показващ чуждестранен отбор попаднал в българското първенство.Та накратко.Изобщо не ми пука с кой ще играят и от кой ще отпаднат.

Гледам Барселона и нещо Гризман, Меси, Суарес, Ракитич...и да не изброявам още... все са каталунци? Това е реалността в съвременния футбол. Все пак като печелят и Испания печели до някъде, нали така? Кое е добро или лошо, не ти е работа да коментираш. Ако не беше Лудогорие, няма да има нищо в последните няколко години с българско участие, защото все пак се споменава името на нашата страна, а можеше само с нацистките фенове са сме известни. Както е казал народа bulgari u nazi

А може ли да се обединят с Левски. От тях парите, от нас феновете

Дотук.Оставка и за Киро...

А можеше и по-далече... Да си стои там и да не мърда след двата резила!!!! Егаси "шампионите", егаси набедената слава! Има да ядат жабетата поне още три пъти по две. Да възродим РОДНИЯ футбол! Да дадем шанс на талантливите ни младежи! Вън лустрото, чековете и "българите" с непроизносими имена, кютещи на пейката! Парите после сами ще дойдат, като заиграем нормално, както винаги е било до един трагичен момент.

Добре че не ги прати във Враца.