17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ще плащаме пожизнена месечна премия за нещо като нищо. За карате! А за хората, наистина вършещи важни неща пак няма да има пари. Така не може да има развитие.

БРАВО Ивет !!!!!! Смело Напред !!! This is the way !!!

Толкова ли няма видео от срещите и?

Браво! Това е най-успешната ни Олимпииада от 2004 насам!

От къде се пръкват такива като теб бе....аман вече. От чаршафите ли са те остъргали тебе като са те правили или по зле е била работата.

Само женски медали...?.. Браво на българските момичета!

Браво Иветче, супер си! Честито България!

Най-силният й противник беше туркинята. Украинката стигна до финал с... айде да не го наричаме политкоректност, а късмет.

Браво за медала! Ама как пък точно за Ивет сте успели да напишете "Златна Ивет Горанов, която донесе..."

С достатъчно тренировки приличен боксьор можеш да станеш за година. Приличен каратист - поне за четири-пет. Който разбрал - разбрал.

Като станем, пак ще сме шампиони.

Които за тридесет и малко години отгледаха шампионите по карате. Защото да практикуват карате (за разлика от бокс, борба и т.н.) преди 10-ти ноември беше незаконно за цивилни. Едно време, 1994 г. на футболистите им свалихме шапка. Сега на каратеките? Защо не?

Не си бъз, а гъз. Объркал си първата буква.

_stankow

Зловиди им се, че е българка. Трябва да се озападни малко името ...

Потърси това в тубата и ще ти излезне целия мач: BULGARIA VS UKRAINE | KARATE | Women's kumite -55kg - Final Highlights | Olympic Games - Tokyo 2020

Украинката беше бърза и технична и беше по-силна физически от Ивет. Това че стигна до финала със съдийско гласуване не я прави по-малко опасна. Но Ивет просто отнесе и нея. Терлюга изкара въздуха на нашата мома, но Ивет после си го върна с лоу кика в прасеца. Финалът си беше истинска битка. Още един път - браво на Ивет!

Изключителна новина, изключително много се радвам. Моля ДИР.БГ, моля, четете си статиите бе хора! Недопустимо е подобни грешки да се публикуват, не една и две са, дразнят!

ИВЕТ,ЕВАЛА ЗАТОВА,ЧЕ МЕ НАКАРА ДА СЪМ ГОРД С ТЕБЕ!!! АМА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КАК БГ ФЕДЕРАЦИЯТА ПО КАРАТЕ ТИ Е ВЗЕЛА КОЛАТА И КАК И ПАРИТЕ ДЕТО ДЪРЖАВАТА ТИ ГИ ДАДЕ ЩЕ ИДАТ В НЕЧИИ ДЖОБ!!!!! НЕМА ТАКАВА СЕЛСКА ДЪРЖАВА,ЩОМ СИ РЕКЕТИРАМЕ ШАМПИОНИТЕ И ИСТИНСКИТЕ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА...НЯМА КАКВО ДА КАЖА!!!