Коментари - "Златната топка" Путеяс: Нашият бойкот ще е повратен момент за цялото общество | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе някой въобще гледал ли е тази целувка?! Аз я гледах днес! Това е целувка от емоция от спечелената купа!!! Няма нищо еротично или сексуално в тази целувка!!! Не мога да повярвам, че оклеветиха човека без никаква причина!!! Тази лудост трябва да бъде прекратена веднага!!! Имам в предвид всички джендърски простотии в световен мащаб също. Включително и обвинения в изнасилване след 30 г., но след като си станал милионер със стотици милиони!!! Ако е имало нещи, подаваш жалба в рамките на законния срок!!! Какви доказателства след 30-40 години?! Това е лудост, която се превръща в извращения а живота и правото!!! Дайте да се върнем към нормалния живот с Нормални връзки и отношения между хората!!! Докога!!!

Путкеяс се е взела на сериозно, чяк влиятелна била хахахаххаха. Абе мумио ухапана никой ни беше чувал за теб нито ще те запомни. На хората просто им писна от врякането ти а ти се помисли за веУика пффф

Преврна в "Grande la puta"!

и какво бойкотират тея к...ви? да ги изгонят от отбора и да извикат други като се правят на много умни

Лесбо футболистките, ще направят женския футбол още по-безинтересен! Ще го превърнат в лесбийски футбол!

Зе едно красно име с Путаяс живеем, ама тая може и на ицата златната топка да почеше

Жена футболист и се взела насериозно, влиятелна била, смях! Да и дават две златни топки и един черен питон и да се миряса!

Хахахаааа ... Путката Путеяс със златната топка !