17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и тук и ги почват по ред на номерата БФС, съдиите, коментаторите, журналистите и най-накрая играчите.

Е па коментаторите с какво са виновни? Трябва да се зспочне с футболистите! Сигурен съм, че ако успеем да съберем единайсет футболиста играли преди трийсет години, ще победят сегашния ни национален отбор.

Първо - К за литекс-софия :) Второ - какво си мислиш че тва не се е случвало ли идиоте...няколко пъти нахлувахме да съветваме наши "футболисти" през миналите 10 години Нали и вие квичахте по наш адрес - квииик ама те говедата си бият футболистите... НЕ ПОМАГА ... не станаха по-добри, така че това не е решение на нищо Решенията са други...правилно управление и намиране на футболисти с качества, които да са убедени че играят не само за пари, а и за фенове и честта на клуба всичко друго е бошлав

Ако се случи в България-ще почват българомразците да пишат статии, да правят тв предавания на тема народопсихология. Ама виж-щом е на запад-след три ще бъде забравено. Няма да видите предаване за испанската народопсихология, въпреки,че тумба от 1400 нападатели да набият десетина човека си е напълно основание за народностен анализ. Помия би се изсипала, към българския народ, ако се случи в България подобно нещо-20 роти публика да нападнат няколко човека-нали разбирате как в сутрешни блокове ще се изреждат соросоиди, социални антрополози, психолози, грантаджии и психиатри да анализират българския народ. Но това няма да се случи-щом е на запад. Там може. Спомнете се каква помия се изсипа към българия-когато ром удари германка в берлинското метро. Но като швед нападна и преби работеща в хотел-нямаше никакви аналии за шведската народопсихология, един вид изкараха,че набитатат си е виновна.

може да ме трият но пак ще го напиша ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В СТАТИЯТА ПЛОСЪК ЧЕРВЕН ТРОЛ?>????? ЗНАЕШ ЛИ ТИ КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА КОЛУМБИЯ И ЗА КАКЪВ ЗАПАД ГОВОРИШ ПРОСТА УШАНКЕ???? ЧУВАЛ ЛИ СИ ТИ ЗА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ НАРКОБАРОНИ И НАРКОПЛАСьОРИ КАКЪВ ЗАПАД И КАКВИ ЦЕННОСТИ ТЕ ГОНЯТ ТЪПАГГ??

Ей тая агитка да я пазарим да идва на мачовете на нашия нац отбор…

кога така ще стане!!!

пораснат топки

Един мач без публика-наказание за депортиво

И ТОВА Е НОВИНА ЗА ИДИОТИ ...... ТОВА ЛИ ВЪЗПИТАВАТЕ ДИРЧОВЦИ ЧЕРНА ХРОНИКА И ИЗВРАЩЕНИЯ ............ ДАЙ БОЖЕ 500-600 ФЕНА ДА НАХЛУЯТ И ДА ВИ ЕБАТ МАЙКАТА НА ТЪПИЯ САЙТ .................... АМА ВИЕ И ОФИС НАМАТЕ ВЕРОЯТНО ... СКЪСАНЯЦИ