17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На пръв поглад 5-те най-силни отбора са в единия поток. Но при така стемлите се през тази година обстоятелства: прекъсват сезон; отдавна завършил сезон в Германия; незапомнена от десетилетилетие надпревара между Реал Мадрид и Барселона, кой от двата отбора е по-слаб, струва ми се, че ще има сериозни изненади. Прогнозата ми е финал Ювентус/Атлетико. Няма да се учуда и на италиански финал.

Не подценявайте английските отбори. А ПСЖ никой не ги обича и ще ги режат до последно.

Неправилно е написано Манчестер сити -Реал 2-1 А вярното е Реал-Манчестер сити 1-2 Разликата е в домакинството нормално Манчестер сити е домакин в следващият мач

Посредиха ги.ПСЖ на финал.

Може, ама може и да стане "опс". Аталанта, особено при подценяване, са коварен съперник. А Атлетико са отборът, който може да бие всеки , дори и да не го надиграе. Ако пък играят с Лайпциг полуфинал, онези ще им скочат като за последно, само така, както немски отбор може да го направи. Така че не ги брой тези префърцунени лигльовци сигурни за финала.

докато не се разкарат негрите от спорта не искам да виждам футбол

Байерн и Сити са фаворити на игра, но в жегата и влажността на Лисабон, очаквам испанците да ги врътнат. От четвъртфиналите играят в един мач и много си мисля, че лисугера Симеоне ще им дръпне ушатата купа тоя път!

Не знам дали е преднамерено или с цел, но потока 2/4 е значително по лесен от 1/3. Накрая финала усещам, че може да е Давид срещу Голиат.

Значи ПСЖ или Атлетико ще е на финал. Останалите ще се изтрепат. Барса в моментната форма, вероятно ще излети от Байерн. Наполи не знам как са сега. Има време. Но потока е доста непредвидим. Сити, Байерн, Ювентус, ако се измъкнат и Реал. Ако си подобрят формата и Барса, но не вярвам в такива мачове да издържат сега.