17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Зверев има много повече положителни референции и очаквания от тези за Григор. Нещо не си в час. Зверев, освен че е по-млад, превъзхожда по почти всички показатели Григор, че дори и Федерер и Надал. Проблемът му е, какъвто е проблемът на всички таланти като него досега, включително и на Григор, дали ще задържът формата, нивото и ще удържат на конкуренцията и начина на живот на топ тенисисти. Също и как и доколко във форма ще са тримата големи, че и Мъри, ако се завърне ефективно. Досега, в ерата Федерер-Надал, само Джокович успя да се справи с ранния си пробив в тениса и спада след него и да се превърне в звездата, която е и Мъри, с много постоянство и труд, който накрая му коства тежки здравословни проблеми. Ако сравняваме поколението на Григор и това на Зверев с другите млади, е че Григор и останалите от неговото са повече в позицията на Мъри, все някой от тях ще вземе шлем, може да стане и за кратко първи, но винаги ще са в сянката на големите и преследвани от младите, които ще направят следващата доминация. Дали ще са Зверев, Хачанов, Медведев и Циципас или други, предстои да видим. В диапазона 19-25 има много таланти.

Стига сте писали глупости ! "Изхвърчал" ! Като не разбирате играта, не пишете простотии.

Играта на Зверев е доста непостоянна. Дали в Германия го плюят така, както тук някои плюят Гришо? Едва ли. Германия има още 20-ина тенисиста в топ 300 при мъжете. Ние в топ 300 си имаме само един Гришо. Сигурно заради това си впрягаме цялата енергия, за да го плюем подобаващо и безкомпромисно. Не сме ли уникална нация?

за тоя смешник зверев някой истински специлаист или велик човек в тениса някога е казва,че е следващия Федерер ?!? А за григораки се изказаха не един и двама и неговото , но непостоянство , мързел и лигавщина ги направи да изглеждат нищо не разбиращи от тенис.

За Зверев МНОГО специалисти са се изказали, че има огромно бъдеще. С Федерер е нормално да не бъде директно сравняван, поради твърде различният стил на игра.