17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв немец е той

Хубав мач за някои знаещи и познаващи! Моля оправете си заглавието - очакваме Вердаско, а не Григор ли как беше там ...

"Немецът" Зверев иди-дойди. Най-забавното е с Денис Истьомин, 2 метра рус московчанин, когото нашите коментатори наричат "узбека".:)

Руското говедо загуби и това ме кефи.

А,като спечели,яд ли те е ? Пази си нервите !

Александър Зверев бил немец ! Руснак,играещ за Германия ,си остава руснак .Ако аз започна да играя за Франция,ставам ли французин ?

По същата логика, защо всички плюят Григор и го обиждат, че не бил българин. А дори не се състезава за друга държава. Типичен БГ двоен стандарт.

По същата логика,всички турци,цигани и араби,които живеят в Германия,са немци !

Александър Зверев е роден в Хамбург, Германия, възпитан и израсъл там и е герменец. Както германци са Кедира, Подолски и т.н. И да, ако си роден във Франция си французин, независимо от етническите си корени. Както Тайбе Юсеин е българка - например. Сесил Каратанчева е българка, играла за Казахстан или Армен Назарян - арменец, играл за България - синът му, обаче си е българин, играещ за българия и така. Живеем в 21 век, учете ги тия работи, малко грамотност и излизане от комунизма не вреди - даже помага!

Ех отворко! Комунизмът ти виновен! Тези комунисти и техните деца са звездите на капиталистите сега! И не само в тениса. Ако започна да изброявам имена ще стане унизително за евроатлантиците!