17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един негър,по-умен от милиони бели ! Дали има българин ,който от "'скромната" годишна заплата би се отказал с такова достойнство ?!

Негово си решение, но е по-добре да не се ваксинира, защото ако не е ваксиниран няма да се зарази повторно

На тези, които му се възхищавате - Кайри Ървинг редовно поставя под въпрос дали Земята е кръгла. Правете си сметка на какво ниво сте паднали.....

Един читав американец. Браво.

Свобода или смърт. Предците ни са умирали за свободата. Трябва да имаш свободния избор.

НБА е Боклук. САЩ и Бразилия са Боклук. Бака с Помия... НЕ ни интересува... А Китацайите ПРЕНАСЯТ вируси, за да ЗАРАЗЯВАТ хората в чужди държави и после да им ПРОДАВАТ МАСКИ, Китайски тестове и Китайски Ваксини... Като НЯМА китайци наблизо, НЯМА и вируси.

99% от коментарите сте психично болни идиоти какво се очудвам такава е и държавата

Я пак се Очуди

Просто не мога да разбера какъв е проблема ма тези хора плючещите в коментарите. Ваксинирайте се, никой не ви спира, защо искате да отнемете правото на свободна вола от другите хора? Защо някой да не може да реши, че НЕ иска да се ваксинира, нали вие сте ваксинирани и вече сте защитени? Какво ви пречи това? Само не ми казвайте, че при не знам си колко процента щяло всичко да се "нормализира"... Първо - НЯМА как 100% да се ваксинират, има хора с болести които не ИМ ПОЗВОЛЯВАТ (като мен) да се ваксинират. И какво? Тези да умират и да седят заключение за да може някой да ходи на дискотека? Ако го мислите това, замислете се кой е олигофрена... Сума ти държави са вече 70%+ ваксинирани и там какво? Всичко е цветя и рози, вече няма никакви ограничения така ли? Или точно там изискват паспорт за да може да си излезеш от вас ... Не става въпрос за кое е правилно и не правилно, а за правото на човек да ИЗБИРА какво да прави със живота си. Който иска да се ваксинира - за него опасност нали вече няма, другите да правят каквото преценят. Лицемерието и двойните ви стандартни са просто удивителни ... като става дума за полова ориентация крещите "НЕКА ВСЕКИ ДА ИЗБИРА КАКВО ДА ПРАВИ С ТЯЛОТО СИ", а сега какво крещите? Да не говорим, че това е ДЕМОКРАЦИЯ - решава МНОЗИНСТВОТО. Очевидно в България мнозинството е НЕ ВАКСИНИРАНО и не желае, тоест ВИЕ сте малцинството и ВИЕ трябва да се съобрзяват с другите... Ако не ви харесва - свободна европа, чакат ви и ви приемат навсякъде, какво чакате? А който иска комунизъм - заминавайте за Китай, там ще правите каквото се спусне от горе и няма да имате право на собствено мнение ...

Най-големият!

Българинът е много просто същество, подобно на този баскетболист. Мислех си, че Конго, Сенегал, Сомалия са като нас българите и не се ваксинирват. Но то било, защото нямат пари за ваксини, а Ганчо балканя на три морета и две планини има ваксини и не се ваксинирва. Гаси тъпия народ!!!

Ами не се ваксинира българина не защото е умен или прост , а защото не го карат насила както в ,,белите" държави.

Саше, ако ти кажат, че си тъп, не им вярвай. Много си тъп Саше. Ваксинирват, ко значи туй бе, Саше???

Този смята, че земята е плоска и че афро-американците са изградили египетските пирамиди.

ама за пирамидите..... аммм Египет къде е бе.....АФРИКА НАЛИ... робите строили пирамидите какви са били бе??

Абе какви африканци? Всички знаят, че пирамидите са ги построили извънземните

всичко е много логично. Никой не е и очаквал нещо разумно да излезе от главата на маймуна.

Тикво, маймуна, ама с 35 милионен договор, за разлика от теб, "умньото", който го обсъжда пред компа си, понеже си няма друга работа, нали:)))?!?

Поне ще има има повече време, за да се образова още малко и да не се повтарят излагациите му с твърденията, че Земята е плоска и няма реални снимки на планетата.

ще ги съди до дупка и ще ги осъди! Браво Пич!

никакви пари няма да вземе и не може да ги съди. Айде запознайте се малко със законите в щатите.

Блгарите са малък, но изключително прост народ.

Хайде ти се запознай със законите…ако няма нещо за евентуални ваксини в договора …ще му платят не само заплатата но и неустойки, че не е играл! А за правото на избор / вкл. за това какво е най-добро за някой/ хората са умирали, но не са предавали идеите си !

По-скоро ще кацнат извънземните, отколкото най-големите фашисти САЩ да дадат заден!

И как ще му спрат заплатата след като има договор а ваксинацията не е включена в договора, съди ги до дупка.

НЕ знам защо ми трият коментара НО ЪРВИНГ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СЪДИ ПОНЕЖЕ ЩАТА СИ ИМА ЗАКОН КГБ??? ти да не работиш за дир бе

То закон може и да има, но заплатата му е договорена преди закона и трябва да си я получи дори и да не играе.