17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еееех , къде е чичко мустачко ,е..

Расизма е способ, чрез който плиткоумниците се настройват един срещу друг.

Напълно е прав човека.

Аз също съм против расизма. Но по-големи расисти са черните. Както Хамилтън иска другите пилоти да клечат в памет на черните жертви, така аз искам той да клечи в памет на белите жертви на терористи и атентатори, които са черни или арабета

Защото отборите се напълниха с черни маймуни, нека си стоят а Африканската лига

Щото на хората им писна като напсуваш някой щото е направил глупост и да те обвиняват че си го напсувал на расова основа

Расизъм, разбира се, има. Обявяването на черните за жертви и разделянето жертви-потисници според цвета на кожата е новата проява на расизма. Футболистите, както и останалите заблудени си мислят, че превъзхождат останалите с морал и са по-човеци. Комично е, но олицетворяват точно против каквото уж се борят. На практика богатите лекета протестират против себе си с колениченето. Съжалявам ги, но е неизбежно, изглежда. Ние сме в голяма степен имунизирани срещу този бацил, защото изживяхме този период. И то не само с коленичене, сръдни и празни приказки.

Защото на никой не му дреме, че негрите са негри, освен на самите негри.

Аз съм възмутен.Всеки афрамериканец ме мрази защото съм бял и смята,че пра дядо ми е бил търговец на роби докато всъщност той е бил роб в Османската империя.Не е ли възмутително?!?

Един тъп ритнитопковец-каквито всъшност са всички спортисти- не може да разбере за какво става дума.Расизъм НЯМА. РАСИЗЪМ ИМА КОГАТО Е ЗАКРЕПЕН СЪС ЗАКОН. Всичко случващо се сега е ЕДНА ДИРИЖИРАНА ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СРЕДИ ВАКХАНАЛИЯ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ-СЪЗДАВАНЕ НА ХАОС.И това адски много прилича на случилото се през "светлата" 1929г. Тогава един велик народ беше ВИДИОТЕН до такава степен ,че един австрийски идиот стана възможен,допустим...А след това "едни" хитреци финансираха идването му на власт в германия.Без "АУТЕНТИК" СЪБИТИЯТА през 1929г ТОВА БИ БИЛО НЕВЪЗМОЖНО.Резултата от всичко това е добре известен.Съветска русия "ОСВОБОДИ" изт.европа.Същата тази съветска русия която от 1917г е СОБСТВЕНОСТ НА ТЕЗИ КОИТО НАПРАВИХА 1929Г ,А СЛЕД ТОВА ДОВЕДОХА ИДИОТА АДОЛФ НА ВЛАСТ С ПАРИТЕ СИ.И така тяхната собственост се увеличи с около 150 милиона НЕЩАСТНИЦИ източно европейци.Съветска русия трябва да бъде изолирана на всякъде и във всичко А на НЕЙНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ,които не са в кремъла разбира се-хаха,трябва да бъде сложен намордник.НИЩО ЧЕ НЕТВЕЛТА ИМ СЕ ОЦЕНЯВА НА $10 ТРИЛИОНА. Разбра ли госпожо посланник на сащ.Така кажи на дядо ти байдън.Това е спасението.На времето неговия шеф-обама- ме четеше или аконе той лично то неговите съветници.Надявам се да не са ме забравили.

А сега тепърва ше се виждат "резултатите" от управлението на тръмп.Некои тарикати ше кажат ама що сега говорат за 2014г в чехия.Кога тъпака тръмп беше сложен на власт...За да разберат какво е станало в чехия е требвало време...А след тва идва тъпанара и всичко се забравя...Хаха.Още мноооого такива "изненади" ше се намират и всичките са на "сметката" на теа дето доведоха тръмпи на власт...А те май са СА СуЩИТЕ ОТ 1929Г И ОТ 1933Г И ОТ 1941Г И ТАКА...ДА СЕ "ОТДРЪПНЕШ" ОТ РОЛЯТА СИ НА ЛИДЕР НА ЧОВЕЧЕСТВОТО...Какво е това?В природата празни пространствa не се търпят.Те неминуемо се зааемат от други,КОИТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАТ КАЧЕСТВАТА ДА СА ЛИДЕР...Това е един доста тарикатски метод за създаване ПАК НА СЪЩИЯ ХАОС ЗА КОЙТО КАЗАХ ПО-ДОЛУ...ХАХА

Проблемът е маловажен, защото най-големите расисти са чернилките, а не са важни за нормалните хора!

Бамфорд е водещ във Висшата лига за опропастени шансове. Лийдс щеше да бъде доста по-напред с по-добър централен нападател. А темата за расизма така и не мога да я разбера във футбола - появява се следващият Пеле, бележи по 30 гола на първенствено, прави по 20 асистенции... но няма да го вземеш в отбора си, ще го дескриминираш на расова основа, защото бил с по-тъмна кожа? Стига глупости...

Двама негри емигрирали в България със семействата си и се хванали на бас кой ще е по-българин след една година. Минало се определеното време и се срещнали. Първият казал: - Записах дъщеря си на народни танци, а сутринта ядох шкембе, че не ми е минал махмурлука от ракията снощи. Ти как си? Вторият отговорил: - Еби си майката, мангал!

Яко се смях, браво !!!

е прав.. Всички имаме недостатъка да се възмущаваме според интереса си.. Опре ли ни яйцето до гъза и се възмущаваме - иначе.. споменаваме по някоя половинчата дума .. и толкоз.. Аз съм живял зад граница и, макар да съм уж "бял европеец" доста често съм ставал обект на расистки подхвърляния от сорта на: ти откъде си? Отивай си обратно в България! ... или.. Какво търсиш тук щом си от България! ... И сега как да си изкривя душата и да кажа, че начина, по който се отнасяме с циганите в България е по-различен? Към черните да не говорим..

Отечеството се нарича патриотизъм и всеки го намира за естествен. Да си пазиш народа и нацията се нарича расизъм. А всъщност и той е естествен. До такава степен обостриха темата в нашите свръх-толерантни времена, че вече не гледам дори филми, ако актьорите са чернокожи. Сами са си виновни.

неандерталците.

На който му пречи расизма, да си седи в държавата.

Напротив, много сме възмутени от расизма и дискриминацията на бели играчи и съдии от УЕФА и ФИФА....

tonk11

Брей! За феновете мислят бе. Само за феновете.

Расизмът не е толкова еднозначно разпознаваем, колкото алчността. Ако видиш десет черни да извършват престъпление, не би се вдигнал да ги защитиш. Но ако видиш някой да краде, много по-бързо би реагирал.

Първо - каква звезда е този?! И стига с тоя расизъм! Освен да клякат скоро ще почнат и да им се дупят ...

Тоя ми се види обърнал резбата и заобичал черни паламарки