Звездата в плуването Антъни Иванов: Няма да стъпя на лагер с националния отбор

Най-добрият ни състезател ще участва на европейското първенство през април

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министъра на спорта се занимава с всякакви глупости, а тук мълчи .

След хилядите зали, развитието на спорт-а от гроб вече дава резултати. Фитнеса влезе в истинският спорт. Щанга + анабол = Успех. Стара и запазена формула от времето на охранително-застрахователните основи на модерна България. Тъпотията е като рак. Има феноменална способност да се приспособява и разпространява. България е на ръба, дори повече от ФАЩ. Смешното е, че ако там почне гражданска - тук 50% от 'ръководството' ще се скрият, вероятно зад граница. Още едно време Доган и ко. искаха НАшТО, защото им беше ясно че 30г в Росенец и след това едно дърво и две въжета за син и баща не е 'голямата' далавера.

Цялото ръководство на федерацията по плуване а не само треньорският щаб трябва да се сменят.

Видите ли, той пиел витамини. Високи спортни резултати не се постигат с витамини. Цели лаборатории работят за спортистите и против допинговите комисии, за да може глупаците като се зобат да не ги хващат.

Ние тук доматите с колците ги ядем. Фелпс и той само на витамини го караше.

Сега разбрахте ли как се управлява ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! Даваме ти, но после връщаш. Рекет по мутренски! И защо няма успешен футбол, атлетика, ски и т.н., Когато те крадат и рекетират, не се става богат и успешен! Обратното е - това са фактите у нас! Поне в спорта всичко лъсна... и там с художествената гимнастика е същото - момичето тренира в Египет и успява, както с плуването - избягал в Америека, а и онази кукувица И.Раева оплеска всичко тука, е поне забогатя, но е агресивно-проста, алчна и невъзпитана - фен на ГЕРБ.

Но нашите треньори и лекари ги мързи да четат новостите и карат на някакви 20-годишни отрови.

черна ЗАВИСТ?

80 % от населението на Бг трябва да се смени...

Хамериканските "витамини" са най-добрите "витамини"?!

Сега от 9 дерета вода ще ни докарат, за да доказват как не са се зобили.

Но за съжаление - това не променя начина, по който седят нещата...

Само като видиш министъра и ти става ясно какъв ще бъде резултата

Ех, домъчня ми за волейболиста Данчо Инженера!

Фитнес залите имат много малко общо с професионалния спорт. Те са нагледен пример как функционира капитализма - създаваш търсене - реклами, инфлуенсъри и т.н. и посрещаш това търсене. Помня първите зали - ръждиви железа, нула кардио уреди. Виж конкуренцията какво създаде сега. Професионалния спорт е основно финансиран от държавата. Държавата няма никаква мотивация да се грижи за инвестициите си. А някои спортове изискват сериозни разходи. Така, че - фитнесите за нищо не са виновни. Даже някои национални отбори ходят по частните фитнеси.

За съжаление положението е сходно и с европарите. Дават се едни фондове под условие, че ще бъдат сложени "наши" консултанти, като по този начин немалък процент от парите се връщат под формата на консултантски хонорари на одобрилия плащането. Нашите не са измислили топлата вода, просто го правят доста по-некадърно и ги хващат по-често.

Уви натам сме тръгнали.

С витамини не се постигат резултати - да. Но витамините са нужни заради съвременната изкуствена храна дето ядем, за да се поддържа добрата работа на тялото. И той никъде не казва, че резултатите му са заради витамините. Не всички са мошенници и не всички се зобят. Типична Ганьовска черта - дайте да очерним всеки!

Мълчи защото явно е имало отчисления и към него и не е сигурен дали като ги понатиснат тия от федерацията дали няма да пропее някой, а идват избори.

Не знам за американците, но комунистите бяха издигнали в култ употребата на стимуланти. В бившата ГДР, ако не знаеш какво е това- това е комунистическата част на Германия, васал на СССР, та там имаше огромен институт за синтезиране на такива вещества, специално предназначени за спортисти. Да не забравяме и любимите ти азиатци, руснаците. Там за да угодят на ждуджето - диктатор блъскаха яко допинг на всеки спортист, докато ги хванаха.

Браво!

Те затова американците не взимат допинг, а като тръгне независима проверка чистачките бутат шкафовете с пробите!

Разбира се, да не е луд с тия? Да бяга надалече и да се развива с нормалните хора!

Те са зобили под зоркото око на треньора. Те са наказани, а той?? Да съсипе още млади надежди??

Май най-малко министърът е виновен за БАТАКА по-долу- както се казва, че на крива ракета космосът е виновен.

Като не знаеш, какво изобщо се обаждаш?... Или просто ти дойде наум да изхрачиш нещо срещу руснаците, че да ти започне деня...

като чуя, накой да плямпа за "комунисти" и спирам да слушам...

Колко тъжно. Поредното дете за износ. Даже са го кръстили с подходящо име. Въобще колко българи искат децата им да останат тук? А и за какво, като е такава кочина? Не би ми се искало децата ми да ходят на майната си. Нямаме ли вариант да я направим по-добра за живеене тая държава?

Пак ли комунисти и руснаци бе?Това ли ти измисли мозъчето? Боже, колко прости същества виреят в нашата страна... Мъка голяма.

OmBpam...

Да бе, забравих, че в USA не се взима химия. Там всички са чисти и натурални и природно мускулести . Брата Уилямс така, Армстронг така и т.н. Лошото е, че там се инвестира супер ново и използват или най новите неща дето не се хващат още или просто не ги ловят умишлено, те са допинг властите. Спорт вече няма, всичко е химия.

НАЙ-МНОГО ДОПИНГ ИМА В КОЛОЕЗДЕНЕТО И В ПЛУВАНЕТО И В АТЛЕТИКАТА И Т.Н.

ДА, ИМА НАЧИН ...КАЗВА СЕ ЛУСТРАЦИЯ И ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС В ЗАТВОРА И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИТЕ ИМ ... ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ДА СЕ НАТОВАРЯТ НА ВЛАКА И ...СИБИР ... И ТОГАВА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ...

"Братя Уилямс" Личи си болшевишката простотия. Ти сериозно ли мислиш, че тенис се играе с мускули?

Болшевишките комунисти са най-умните комунисти.

Кой нормален човек занимавал се със спорт ще повярва , че пият само витамини.Или така за по-лесно наричат химическия коктейл , който пият за да постигат високи резултати.

А, ти сериозно ли мислиш, че под "допинг" се разбира само и единствено химия за трупане на мускули?!? Масово плувците взимат медикаменти, които им подобряват усвояването на кислорода от въздуха и подобряват разнасянето из организма. Повечето плувци ги изкарват астматици, за да им позволят да взимат съответните препарати, без да ги санкционират. При тениса не се изпозлват "стероиди", а медикаменти, които увеличават издръжливостта. Но, явно не си гледал тенис, за да видиш колко често точно издръжливостта е в основата на победата - не просто да можеш да играеш добре, а да играеш добре 3-5 сета ... И докато при мъжете това не е толкова видимо, то при много тенисистки се наблюдава как започват да издържат на темпото на корта. Явно грам идея нямаш от спорт и допинг, само си чувал някакви неща отдалеч, но определено имаш силно изразено малоумно мнение ...

То е ясно, че се взима много химия в този спорт, а и не само в него, но трябва да е РАЗРЕШЕНА. Обаче се чудя, тези в тази федерация, колко трябва да са нагли та не са се разкарали от там още.

И чистачката в лабораторията, без да иска бутнала рафтовете с всички проби на всички спортисти за години назад и нечупещите се шишенца се изпотрошили всички. Ти да видиш!!!

Сигурно са много обидени, чм

Наистина ли се чудиш и се изненадва? инж. Данчо Лазаров

В българските спортни федерации е пълно с хора, на които не им е там мястото и такива, които са се закрепили, кажи речи пожизнено, и смучат ли смучат... Но откакто 'избухна' скандалът всички спортисти се правят на неприятно изненадани и ни лук яли ни лук мирисали. Давали им чашки с хапчета и те ги взимали без да знаят какво има вътре. Че защо не питахте? Всички ги наричат деца, но това не са деца, а млади хора, които имат глави на раменете си и могат сами да взимат решения. Второ, едва ли има толкова прост треньор, който да даде станозолол на възпитаниците си, особено на плувци. Стромбата може, вместо медал, да им донесе някоя и друга мадама, заради анаболния ефект, но ако наистина ги зобаха с нея, няма нужда от чашки с хапчета, а само от едно единствено. Тези чашки с хапчета, според мен, са пълни с разни витамини, магнезий и други боклуци, които от федерацията ги купуват за да отчетат едни пари и да присвоят половината от тях. Освен това станозололът е и може би най-достъпният препарат в момента, та нищо чудно и самите състезатели на своя глава да са я взели (пак за пред мадамите), без да имат идея колко време е нужно за да се изчисти от организма. А твърденията, че в САЩ взимали само витамини е смехотворно.

Браво на пича, не се страхува и казва всичко, както си е.

Антъни разказа как му правят десетки проверки в рамките на няколко месеца и просто няма шанс да взима химия за възстановяване различна от витамини. А и силно се съмнявам американците да му предлагат най-новите методи в допинга, при положение, че не се състезава за тях.

Друго си е американския зоб, него допинг контрол не го лови.

Права си! НО и при теб не беше по-добре, драга! Дори си приватизирахте семейно и орташки басейна на Спортната палата и ако някой бг. клуб искаше да тренира там трябваше да ви плаща "Няма безплатен обяд от теб сме го чували".... Да плаща на председателя на федерацията, който ТРЯБВА да му предостави условия за тренировка!?!?!? И Минковски е толериран още от твое време!!

Сменяй и „държавата” с истинска такава!

Много лесно, можеше да се разбере кой е виновен. Ако изследваха и всички останали плувци от лагера, картината би показала дали треньорите или тези три спортиста са виновни. Но, както винаги, федерацията започва да прави неадекватни задълбочени анализи за причините.....

Да профукаш кариерата на поверените ти състезатели и да твърдиш, че те са си виновни!!! Вие за какво сте федерация, мениджър, треньор доктор на нац. отбор??!! За какво сте на тези позиции??? За какво правите централизирани лагери?? Да си делите парите сигурно...

Нашите като ги ловят, защо ги зобят? Бе, взимайте си и по-малки 30% и си кютайте!