Англичанинът хвърли бялата кърпа в 10 рунд на мача.

"Не беше чак толкова трудно, както беше при спечелването на титлата миналата година, но пак беше доста трудно, защото противникът беше опитен и много здрав. Беше много подготвен за мен, той има много добър екип, бяха гледали много мачове. Бяхме си подготвили много добре тактиката. Това което правих на тренировките го направих и на ринга. Не му дадох да си играе неговата игра. Накрая се почувства изморен и не можа да продължи", коментира Кобрата в специално интервю за Дарик радио.

Кобрата успешно защити пояса си срещу британец

"За мен всеки един мач означава много. Защото всеки мач може да бъде победа, но може да бъде и фатален. Всичко в този спорт се решава с един удар, дори понякога и случаен. С този мач защитих и титлата. Не ми се искаше да си тръгвам без нея. Отидох за победа", каза още той.

"Все още не е ясно, кой ще бъде следващият ми съперник. Имаме някакво разбиране, но не е сигурно на 100 процента и не искам да ви казвам, за да не ви излъжа. Мачът ще бъде през март или април и може да бъде за някоя от другите титли", разкри Пулев.