Джонатан Тейвс и Виктор Сталберг се отличиха с гол и асистенция за победителите, а по едно попадения добавиха Дейв Болънд и Андрю Шоу. За Шоу това бе четвърти гол в последните седем мача. Джо Павелски, Джейми Макгин и Томи Уингълс бяха точки за тима на Сан Хосе, който губи за пръв път от 26-ти декември.

Макс Пасиорети отбеляза два гола и добави асистенция при победата на Монреал над Ню Йорк Рейнджърс с 4:1. Дейвид Дешарне и Ерик Коул също се разписаха за домакините, който решиха мача във втората тренита, отбелязвайки три безответни гола. За Пасиорети това бе 15-то попадение за сезона, а Дешарне добави две асистенции. Единственото попадение за Рейнджърс реализира Джон Мичъл.

Анахайм победи като гост Ванкувър с 4:2 и записа пета победа в последните си шест мача. Джейсън Блейк вкара два гола за гостите, а с по едно попадение се отчетоха Боби Райън и Ник Бонино. За домакините точни бяха Коди Ходжсън и Мейсън Реймънд.

С гол на Тейлър Хол в продължението Едмънтън се наложи над Лос Анджелис с 2:1, а за Хол това бе 15-то попадение за сезона. Джош Грийн също бе точен за Едмънтън, а Джъстин Уилямс се разписа за "кралете".

Новобранецът Дмитри Орлов вкара първия си гол в НХЛ, с който донесе победата на Вашингтон с 2:1 над Каролина.

Евгени Малкин се отличи с три гола и две асистенсии при победата на Питсбърг над Тампа Бей с 6:3. Джейсм Нийл добави два гола за "пингвините", а с едно попадение завърши Ричард Парк, съобщи БТА.