Албена ще се потопи в истинската спортна атмосфера и ще има възможността да проследи в детайли как минава ежедневието на легендарния гимнастик. Йордан Йовчев е един от големите български спортисти, които се присъединяват към каузата на Министерството на физическото възпитание и спорта за популяризиране на спорта сред хората в трудоспособна възраст под мотото "Никога не е късно за ново начало".

Предстоят да бъдат изтеглени и имената на още късметлии, които ще имат шанса да се срещнат с европейската и световна шампионка по шортрек Евгения Раданова, с волейболната легенда Евгени Иванов - Пушката и със златния медалист по класическа борба Елис Гури, предаде БГНЕС.

В рамките на проекта "Никога не е късно за ново начало" Министерството отвори спортни обекти в цялата страна за безплатно ползване от месец ноември 2011 г. до края на февруари 2012 г. Всички желаещи имат възможност напълно безплатно да посетят общо 28 избрани спортни зали и комплекси и да изберат предпочитания от тях и техните близки спорт, както и да се включват в многобройните спортни турнири и мероприятия, организирани по места.

Футбол, волейбол, баскетбол, лека атлетика, хандбал, шорттрек, фигурно пързаляне, тенис на маса, фитнес, спортни танци, бокс, фехтовка, аеробика, тенис, мини-голф, бадмингтон и вдигане на тежести са само част от спортовете, които всеки желаещ ще може да практикува в рамките на кампанията.