Грациите ни защитиха титлата си от миналата година, като триумфираха отново в многобоя. От най-елитните ансамбли отсъства единствено Русия.

“Много съм щастлива, тази титла ми струва страшно много. Много съм горда от това, което показаха момичетата пред родната публика. Най-важното са добрите мнения на специалистите, както и тази публика”, сподели щастливата Илиана Раева.

“Такъв ни е спорът. Всички полудяват на съчетанието с ленти и обръчи, на старата музика. А аз твърдя, че композицията на пет топки е изкуство, което още трябва да изработим. Въпрос на вкус и на усещане е.”

“Гледах Русия, те са с две нови съчетания, силни са им композициите. Имат много силни и талантливи гимнастички. Очаквам една страхотна конкуренция и дай, Боже, да устискаме”, добави специалистът.

“Тук са олимпийската и световна шампионка. Силвия Митева игра много силно, макар че не съм я гледала, но нейният треньор ми предаде всичко. Трябва да продължим да работим така и за Олимпиадата да сме в най-добрата форма”, завърши Илиана Раева, цитирана от Гонг.